Akrep Burcu 2012 Falı

Akrep Burcu 2012 Falı

Akrepler için yeni bir zaman başlamak üzere artık arkadaşlar şu anda aslında kendilerini iyi hissediyorlar fakat bakış açılarını değiştirmeye zorlayan olayların meydana geldiği bir süreç içinde bulunuyorsunuz. Ve isteklerinizi ortaya koyarken başka duygular başkalarının fikirleri, başkaların duyguları sizi rahatsız edebilir veya çok fazla detay çok fazla ayrıntılı düşünebilirsiniz. Ayrıntıları büyütmeyin ayrıntıların içinde kaybolmayın var olan durumu bütün olarak ele alın çünkü aslında detayları görebilecek durumda olmak büyük bir şans ve fırsatlar detayların içinde gizlidir. Fakat takılı kalırsanız bir tane detaya o zaman da şansı şansızlığa dönüştürürsünüz unutmayın ve tam da şu sıralarda fırsatların karşınıza çıktığı bir dönemde bulunuyorsunuz. Şansınızın yükseldiği bir dönemdesiniz üstelik enerjiniz de giderek yükseliyor ve yapabilme gücünüzü içinizde hissedeceksiniz. Yapmak için harekete geçebilirsiniz. Gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Özellikle bu Kasım Aralık dönemi duygularınızın ve isteğinizin kuvvetli olacağı bir dönem. Evet, Ocak ve Şubat dönemi aslında Mars geri gitmeye başlayacak özellikle burcun 2. ve 3. on günlük devresinde doğanlar aslında tam 3. 10 günlük demek çok doğru değil ama 3 10 günlüğün başında doğmuş 2. ve 1. on günlük devrede doğmuş Akrepler bu geri giden Marstan etkileniyorlar.

O yüzden de bu Temmuza kadar geçen dönem akreplerin 2 ve 3 on günlük devresinde doğmuş olanlar için aslında bir fırsat zamanıdır bir güç, güç gerektiren işleri yapabilecek kuvveti kendinizde hissettiğiniz bir zamandır. Bu zamanı iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Saygı çevrelerini karşınıza almamanızı tavsiye ediyorum bu arada ve daha önce sizde saygı uyandıran kişiler artık saygısını kaybediyor. Ve başka duygu ve başka değerler ve siz önemsemeye ve saygı duymaya başlıyorsunuz. Aslında çok güzel fırsatlarla karşılaşacağınız bir dönem içine giriyorsunuz. Ve özellikle Mars sizin için ilginç bir zamandır. 24 Mart'tan itibaren Nisan dönemi hem eski projelerinizle ilgileneceksiniz, eski dostlarınız, eski arkadaşlarınızla karşılaşacaksınız ve unuttuğunuz ya da çok fazla önemsemeyip geri bırakmış olduğunuz işlerinizi işte şimdi yapmaya başlayacaksınız.

Bu arada karamsar duygulardan ya da yanılmak ya da yanlış yapmak gibi karmaşık duygular artık sizin için bitiyor ve artık sezgilerinize güvenmeye başlayabilirsiniz. Bu dönem içinde ve özellikle de Hazirandan itibaren aslında Mayıs dönemi sizin için enteresan bir dönem olacak ama bu arada çok fazla dağılabilirsiniz yani detaylar ve ayrıntıların içinde çok fazla dağılma ihtimaliniz var ve karşınıza çıkan fırsatları çok fazla kovalamayacaksınız. Ama buna karşılık Hazirandan itibaren Temmuz Ağustos sizin için daha hareketli daha aktif olacağınız bir dönem başlayacak. Temmuz döneminde aile bireyleri arkadaşlarınız efendim bir takım projelerle ilgili bazı değişiklikler ve karışıklıklar ortaya çıkabilir. Özellikle organizasyonlar konusunda tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum. Organizasyonlarda ortaya çıkan karışıklıkları çok fazla büyütmeyin, tartışma ortamlarından uzak durun gereksiz tartışmalara girmeyin. Sonradan üzüleceğiniz herhangi bir söz ve davranışta bulunmamaya özen gösterin çünkü geri giden Merkür Aslan burcunda 15 Temmuz günü geri giden Merkür sizi etkileyecek. Özellikle burcun 2 ve 1. 10 günlük devresinde doğanlar bu Temmuz Ağustos döneminde fikirlerini belki değiştirecekler. Dikkat gerektiren konularda tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum. Ve kararlarınızı değiştirmek için aceleci davranmamanızı tavsiye ediyorum.

Evet, Kasım önemli bir zaman sizin için yalnız bu arada Eylül dönemi yani Ağustos sonu Eylül ve Ekimi 8 Ekime kadar geçen dönem Akrepler için beklentilerin arttığı bir dönemdir. Kendinizi tahammülsüz hissedebilirsiniz çok sabırsız, aceleci ve hızlı hareket edeceğiniz bir dönem enerji fazlanızı seyahatler veya spor yaparak akıtın benim tavsiyem bu arada beklentiniz çok artacak çok büyük beklentiler içine girdiğiniz zaman büyük bir gerilim ortaya çıkar. Şayet olabilecekleri olabildiği kadar beklerseniz yani olabileceklerin üstünde beklenti içinde bulunmazsanız o zaman projelerinizi gerçekleştirebilirsiniz, yapabilirsiniz yoksa olabilecek şeyler de olmaz. Benim size tavsiyem bu dönem makul olursanız gerçekten isteklerinizi gerçekleştirecek koşullar meydana gelecek çünkü istekleri gerçekleştirmek için güç gerekir ve sizin kendinizi çok güçlü hissedeceğiniz bir dönemdir bu dönem. Şayet gücünüzü ortaya koyamazsanız o zaman da hasta olursunuz ben size söyleyeyim.