Balık Burcu 2012 Falı

Balık Burcu 2012 Falı

Balık'lar için enteresan bir dönem çünkü Mars Başak burcunda yani Balık burcunun tam zıt burcunda geri gidecek bu sene. Temmuza kadar devam edecek olacak olan bu süreç Balık'lar için pek de kolay olmayacaktır. Çünkü Balık'ların beklentileri artacak, enerjileri yükselecek. Yapabileceklerinden çok daha fazla sorumluluklar üstlenmek mecburiyetinde kalabilirler. Bu arada sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinizi çok fazla yormasanız iyi olacak bu dönem içinde. 24 Ocak günü geri gitmeye başlayacak olan Mars Başak burcunda ve Temmuza kadar Başak burcunda kalacak. Burcun 3. 10 günlük devresinin başları,2. ve 1. devrede doğmuş olan bütün Balıklar Temmuza kadar geçen dönemin içinde yani yılın ilk yarısı çok yoğun bir döneme giriyorlar. Enerji fazlanızı boşaltmak için mutlaka kendinize bir alan bulmalısınız. Seyahatler olabilir sportif faaliyetler olabilir, yapabileceğiniz fiziksel güç gerektiren yoğun işler olabilir. Tabii bu arada kendinizi işlere fazla kaptırmasanız iyi olacak. Çok fazla kaptırırsanız sağlık sorunu olabilir, bu kez aşırı yorgunluk yüzünden sağlık sorunu çıkabilir. Şayet hiçbir şey yapmayacak olursanız, enerjinizi akıtacak bir alan bulamazsanız o zaman da isteksiz halsiz bitkin bezgin şekilde enerji fazlası sizi yakabilir. Tahammülsüz, rahatsız ve öfkeli bir tavır sergileyebilirsiniz. O zaman da yapabileceğiniz şeyleri yapamazsınız.

Halbuki bu dönem fizik güç gerektiren her konuda başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemin işareti. Çünkü Jüpiter de sizi destekliyor. Boğa burcundaki Jüpiter'in uyumlu etkisi saygın kişilerle ve farklı kültürden yabancılarla kuracağınız ilişkiler sizi motive edecek, rahatlatacak ve olaylarla daha kolay bir şekilde baş etmenize yardımcı olacak. Ocak Şubat dönemi oldukça hareketli bir dönem sizin için. Özellikle Mart Nisan dönemini iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Çok büyük organizasyonların içinde yer alabilirsiniz. Özellikle yabancı çevrelerin bulunduğu yurtdışı organizasyonlar veya farklı kültürden kişilerin bir arada bulunduğu büyük organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Bütün bunlar aslında enerjinizi açığa çıkarmanıza yardımcı olacak, başarılı olmanızı sağlayacak. Burcun 3. 10 günlük devresinde doğmuş olanlar 24 Mart ve 16 Nisan arasındaki dönemde tedbirli olması gerekiyor. Geçmişte yaşanmış olaylar karşınıza çıkabilir. Eski projeler yeniden gündeme gelebilir. Eski dostlarınız ve yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz onların ziyaretine gidebilirsiniz. Nisan oldukça ilginç bir dönem Balıklar için. Burcun ilk günleri doğmuş olan Balıklar ise sezgilerinin harekete geçtiği ve hayal gücü gerektiren konuların gündeme geldiği bir süreç içine giriyorlar.

Bu arada yanılgılar ve yanlış anlamalar içine girme ihtimaliniz var. Yanıltıcı kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Hayal gücünüzü yapıcı ve yaratıcı yönde kullanacak olursanız o zaman da hayal gücü gerektiren çalışmaların içinde çok başarılı olabilirsiniz. Mayıs Haziran dönemi enteresan bir dönem sizin için çünkü Venüs 15 Mayısta İkizler burcunda geri gitmeye başlıyor. Burcun 2. ve 3. 10 günlük devresi ve 1. 10 günlük devresinin 2. Yarısında doğmuş olanlar Mayıs Haziran döneminde duygularının derinliklerine inecekleri, ilişkilerini gözden geçirecekleri ve belki de ilişki anlayışlarını tamamen değiştirecekleri bir süreç içine giriyorlar. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri bir kere daha gözden geçirebilirsiniz. Beklediğiniz sizin hissettiğiniz ve anladığınız gibi anlamadığının farkına varmak belki sizi derinden etkileyebilir. Eski sevgililerle karşılaşma ihtimaliniz var. Eski sevgiliyi hatırlatan olaylar meydana gelebilir ve etkilenebilirsiniz. Moralinizi yükseltmeniz gereken bir süreç içine giriyorsunuz. Duygularınızın derinlikleri içinde kaybolmayın. Hem aşk hem parasal konulara yönelik moralinizin zayıf olduğu ya da çok derin duygular içinde bulunacağınız bir dönem içinde olacaksınız özellikle bu Mayıs Haziran dönemi. Temmuz itibariyle her şey değişmiş olacak. Hem ilişki anlayışınız, ilişkilere bakış açınız değişiyor hem de kendinize bakış açınız tamamen değişebilir.

Duygularınızı bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. Eylül Ekim sizin için enteresan değişikliklerin meydana geleceği bir süreç. Aslında şansınız yüksek fakat saygı duyulan kişilere karşı davranışlarınız zayıf veya aşağılayıcı bir tavır içinde olma ihtimaliniz bile var. Benim size tavsiyem saygı duyulan kişilere karşı davranışlarınızda dikkatli olun ve ilişkilerinizi çok fazla zorlamayın. Zaten Ekim itibariyle tarzınız değişecek. Daha disiplinli olacağınız daha dirayetli davranacağınız bir dönem başlıyor sizin için. Belki de yılın sonlarına doğru yaşadığınız bütün olayları gözden geçirecek ve tarzınızı, alışkanlıklarınızı tamamen değiştirip, hayata ve olaylara daha farklı açıdan, daha ciddiye alarak bakmaya başlayacaksınız. Bunun sonucunda da daha ciddi şeyler yapmayı isteyebilirsiniz. Evlenmek, çocuk sahibi olmak veya bulunduğunuz yeri, evi veya işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Kısaca hayatınızı çok büyük oranda yenileyip değiştirmeyi arzu edeceğiniz bir süreç içine giriyorsunuz.