Başak Burcu 2012 Falı

Başak Burcu 2012 Falı

Başak burcu için önemli bir zaman çünkü bu sene Mars Başak burcunda geri gitmeye başlayacak. Zaten Kasım ayında Başak burcuna girdi, Aralık ayında Başak burcunda devam ediyor, Ocak ayında ise 24 Ocak günü 23 derece Başak burcunda geri gitmeye başlayacak. Peki, bu ne demek? Bu Başak'ların arzu ve isteklerinin çok yükseleceği bir dönem içinde bulunduklarını gösteriyor. Çok büyük sorumluluklar alma ihtimaliniz var. Efendim yapabileceğinizden daha fazlasını isteyebilirsiniz, üstlenebilirsiniz. Bütçenizi aşan çok büyük girişimlerde, yatırımlarda bulunma arzusu uyanabilir. Ve kısaca makul olmanız gereken bir dönem içine girmiş bulunuyorsunuz sevgili Başaklar. Ve Temmuz ayına kadar sürecek bir dönem başlamış bulunuyor sizin için, burcun ikinci 10 günlük devresinde doğanlar Ocak ayı içinde yapmak istedikleri, girişimde bulunmak istedikleri konularla ilgili hem büyük gelişmeler çok böyle yoğun beklentiler açığa çıkacak, fakat aynı zamanda da gelişmeler sizin beklediğiniz kadar hızlı olmayacak. Bu arada sağlığınıza özen göstermeniz gerek bir süreç başlıyor. Ocak itibariyle kendinizi çok fazla zorlarsanız şayet o zaman sağlık problemleri çıkartırsınız o yüzden sağlığınıza özen gösterin.

Zaten Başaklar özellikle de sağlık problemi zaten olanlar ise bu dönem içinde sağlıklarını güçlü hale getirebilecekleri fırsatlarla karşılaşacaklar. Yapacağınız araştırmalar, incelemeler ve alternatif yöntemler belki toprakla ilgileneceksiniz belki bitkiler, bitkiler dünyası ve alternatif tedavi yöntemleri ile ilgileneceğiniz bir süreç içine giriyorsunuz. Bu arada emlak alım satımı, toprakla ilgili yapacağınız çalışmalar size çok iyi gelecek, toprakla ilişki içinde bulunmak size iyi gelecek fakat bu arada hayatınızdaki bütün erkeklerle ilgili gerilimli bir dönem içine giriyorsunuz. Güç mücadelesi yapmayın. Hayatınızdaki erkekler derken işte eşiniz dahil babanız, erkek kardeşiniz, erkek çocuklarınız, erkek arkadaşlarınız hayatınızdaki bütün erkekler evet bütün erkeklerle ilgili gerilimli bir dönem içine girdiğinizi söyleyebilirim çünkü sizin isteklerinizi muhalefet edecek olan kişilerle kendi gücünüzü ortaya koyma telaşı içine gireceksiniz. Gücünüzü göstereceksiniz. Bu arada fizik güç gerektiren çalışmalar yaparsanız bu dönem sizi daha rahat geçirmenize yardım eder çünkü enerji fazlanız olacak işte bu enerji fazlası sizi tahammülsüz ve gergin yapacak. Bu nedenle spor yapmak, seyahatler ve toprakla ilgili yapacağınız çalışmalar ve aynı zamanda aşk yapmak sizi rahatlatacak iyi gelecek böylece sağlık problemi yaşamazsınız. Evet, benim tavsiyelerim bunlardan ibaret. Şayet partnerinle aşk yaparsan enerjini doğru bir şekilde güzel bir şekilde kullanmış olursun. Böylece de gerilim ortamı yaratmamış olursun.

Evet, arkadaşlar dövüşmeyin, dövüş etmeyin Mars çünkü güç mücadelesi ve benzeri kritik yani o kadar çok kritik ediyorsun ki yani davranışları kritik ediyorsun ince ince detay detay sonra bir tanesine takılıp oradan yürüyorsun. Onun sonucunda da uzlaşmak söz konusu olamaz çünkü kendi gücünü göstermeye çalışırken karşındaki tamam derse eyvallah ama demeyebilir ki demeyecek. Demeyecek o zaman da burada bir gerilim ortamı ortaya çıkacak. Bence gerilim yaratmak yerine bu enerji fazlanızı yapıcı yönde kullanın. Evet, yapıcı yönde kullandığınız takdir de bu sizi destekler. Ve o zaman normal zamanda yapmanızı çok zor olacağı işleri bile çok kolay yapabilirsiniz. Yoksa bu enerji fazlasını kullanamadığınız zaman kendinizi isteksiz, halsiz, bitkin, bezgin, yorgun hissedersiniz. Yakar yani enerji insanı yakar kullanamadığın zaman enerjini o zaman isteksiz olursun, halsiz olursun hasta olursun bunun sonucunda ve benim tavsiyem kendinizi hasta etmek yerine seyahate çıkın güzel ve keyifli vakit geçirin ve böylece enerjinizi yapıcı yönde kullanın hasta olmayın. Efendim Temmuzdan sonra zaten her şey belirginleşmeye başlayacak sizin için ve kendinizi çok daha olumlu ve iyi hissedecek bir duruma geliyorsunuz.