Kova Burcu 2012 Falı

Kova Burcu 2012 Falı

Kovalar tam şu sıralarda düşüncelerinin derinleştiği eski dostlar eski arkadaşlar, geçmişte yaptıkları projeler vb. haberler hatta eski dostlarıyla ilgili yaşadıkları günleri hatırladıkları olayların meydana geldiği bir dönem içinde bulunuyorlar. Ve şu an da fırsatlar da karşınıza çıkıyor bu fırsatlar sizi korkutabilir endişelendirebilir çünkü detaylar ve ayrıntılarla meşgul olduğunuz bir dönemdesiniz. Detayların içinde fırsatlar var bunları yakalıyorsunuz fakat aynı zamanda da endişelerinizi uyandırıyor, endişeler harekete geçiyor. Ve tabii ki çok fazla endişe içine girerseniz o zaman fırsatlar kaçar gider. Benim size tavsiyem çok fazla detayların içinde kaybolmayın elinize geçen fırsatları kullanın ve üstelik sabır gösterdiğiniz konuyla ilgili de gayet güzel gelişmeler meydana gelecek. Şansınızı sorgulamayın. Sürpriz aşklar yaşayabilirsiniz sürpriz karşılaşmalar meydana gelebilir. Bunlar aslında sizin için büyük bir fırsat fakat endişeleriniz yüzünden fırsatları kaçırma ihtimaliniz var. Kovalar Ocak ayında gayet iyi duygular içinde olacaklar. Sevdikleriyle ilişkileri gayet güzel olacak. Parasal konulara yönelik sabırlı ve sakin serinkanlı bir tavır içinde bulunacaklar. Bu arada Ocak Şubat dönemi hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren alanlara yönelik başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdir.

O yüzden de bu dönemi iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Şayet sanatsal faaliyetler, organizasyonlar ya da ciddi büyük organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz ve çok başarılı olabilirsiniz. Bu arada geleceğe yönelik hayallerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkacak. Her zaman olduğundan daha fazla çalışabilirsiniz. Büyük bir dirayet ve disiplinle isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. İşte bu Ocak Şubat dönemi yanılgılar ve evhamlara kendinizi kaptırmayacak olursanız hayallerinizi gerçekleştirme şansını yakalayacağınız gerçekten önemli bir dönem. Zaten bu arada Haziran döneminde Jüpiter ikizler burcuna geçecek. Böylece sizin burcunuza uyumlu etki yapacak. Kovalar Jüpiter'in zorlayıcı etkisinden uzaklaşacaklar ve Hazirandan itibaren uyumlu etki altında bulunuyorlar. Bu da tabii ki şimdiye kadar ki olaylara bakış açınızı tamamen değiştirmeye zorlayan olayların bittiğinin işareti. Artık duygularınız ve olaylara bakış açınız tamamen değişmiş olarak daha verimli bir döneme başladığınızı söyleyebilirim.

Haziran itibariyle Kova burcunun ilk günleri doğmuş olanlar yaratıcılık gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapacaklar. Üstelikte çok farklı konulara ilgi gösterebilir. Yabancılar veya şimdiye kadar hiç ilgilenmediğiniz çok başka alanlarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalar içinde kendinizi gösterebilirsiniz. Bu arada kendinizi keşfedeceğiniz koşullar meydana gelecek. Seyahatler, ilginç organizasyonlar, marjinal kişiler yada yaratıcı çalışmalar yapan kişilerle karşılaşacaksınız. Onlardan etkilenip dünyaya ve kendinize bakış açınızı tamamen değiştireceksiniz. Sürpriz aşklar ve sürpriz evlilikler meydana gelebilir. Beklenmedik iş ortaklıkları yapabilirsiniz ve girişimde bulunacağınız konularla ilgili büyük organizasyonların içinde kendinizi bulabilirsiniz. Özellikle farklı gruplar büyük cemiyetler, kapalı cemiyetler içinde kendinize yer bulabilirsiniz. Kapalı cemiyetlerle ilgilenebilirsiniz. Özellikle Ekim itibariyle Satürn Akrep burcuna geçecek ve sizin burcunuzu zorlayacak. Fakat bu zorlanma sizi motive edecek ve girişimlerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak çünkü o zaman daha ciddiye alacaksınız ve fırsatları kullanabilecek duruma geleceksiniz.

Önemsediğiniz kişilerin baskısını hissedebilirsiniz Kasım Aralık dönemi fakat bu etki, baskı duygusu uyandıran olaylar sizi bir taraftan da fırsatları ve de karşınıza çıkan şans olarak değerlendirebileceğiniz olayları gerçekleştirmenize yardımcı olacak. Kısaca fırsatları kullanabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz 2012'de. En dikkatli olmanız gereken dönem Temmuz. Hem yakın çevreniz ve iletişimlerinizde ortaya çıkabilecek bazı aksaklıklar ve gerilimler meydana gelebilir. Dikkat gerektiren konularla ilgili çalışma yaparken tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum. Eski sorunlar ortaya çıkabilir ve sürpriz değişiklikler meydana gelebilir. Özellikle de almış olduğunuz kararlar beklemediğiniz şekilde aniden değişebilir ve devam etmesi beklenen işler o sırada durabilir. Aceleci davranmayın. Karar değiştirmek için acele etmeyin. Olayları akışına bırakın. Akışına bırakırsanız zaten her şey yoluna girecek.