Terazi Burcu 2012 Falı

Terazi Burcu 2012 Falı

Teraziler için, Teraziler zaten şu anda hayatlarını yeniden düzenlemek geleceğe yönelik beklentilerini gözden geçirmek ciddiye aldıkları ve sorumluluk hissettikleri konuyla ilgili daha derin düşünceler içinde bulundukları bir dönemdeler zaten değişikliklerinizi yapıyorsunuz. Özellikle aile büyükleriniz ve şimdiye kadar çok önemsemiş olduğunuz ve sizi korkutmuş olan kişiler ve olaylarla ilgili duygu ve düşünceleriniz tamamen değişiyor. Aslında korkularınızla yüzleştiğiniz bir süreç içindesiniz ve karşılaştığınız olaylar aslında korkularınızın tamamen sizin bir hayal gücünüzün ürünüymüş gibi ortaya çıkacak ve artık eskiden sizi korkutan şeyler korkutmayacak şimdi sizin için özellikle bu Kasım Aralık dönemi geleceğe yönelik yeni planlar yeni kararlar içinde bulunduğunuz bir süreç içindesiniz. Burcun ilk günleri doğmuş olanlar ilk on günlük devresinde doğanlar zorlayıcı etkiler yenilenme ihtiyacı hem özgür olmak hem de gelenekleri sürdürmek gibi böylesine zorlayıcı bir etki altında hissediyorlar kendilerini aslında tam bir değişim süreci içinde bulunuyorsunuz. Bu değişimin zorlayıcı etkisine pek katlanmak mümkün değildir. Ve çok fazla sabır ve dirayet göstermeniz gerekiyor. Ve bu arada çok yeni bilgilere ulaşabilirsiniz. Çok başka ortamlar ve değişik konular ilginizi çekebilir. Ancak yinede sabırlı ve dirayetli davranmaya devam edeceksiniz. Hazirana kadar geçen dönem pek kolay olmasa bile yine de sizin için güzel bir dönem olacak. Mayıs ayı zaten ilişkilerinizi de sorgulayacaksınız ve yenilenmek ilişki anlayışınızı değiştirmek istiyorsunuz.

Bu konuyla ilgili de çok korktuğunuz halde ne ise bu korkularınız ya da gelenekçi yaklaşımlarınız işte şimdi duygularınızın derinliklerinden çok yeni başka duygular ortaya çıkacak. Kendinizi iyi hissedeceksiniz, memnun olacaksınız öyle söyleyeyim. Kendinizden memnun olacaksınız. Her ne kadar baskı yaratan durumlar meydana gelse de ve sizi zorlasa da siz kendinizden memnun olacaksınız ve böylece başarılı girişimlerde bulunacaksınız ve parasal konulara yönelik yeni atılımlarda bulunma ihtimaliniz var. Üstelik de büyük organizasyonlar ya da çok önemli insanların çevrenizin önemli kabul ettiği işlere başlamak için işleri yapmak için kuvvetli arzular duyacaksınız üstelik bunları yapabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkacak Hazirandan itibaren.

Çünkü Haziranda Jüpiter İkizler burcuna giriyor ve böylece burcun ilk günleri doğmuş olanlar şimdi kendilerini daha rahat ve iyi hissedecekler ve üstelik saygı duydukları kişilerin desteğini alacaklar. Baskı yaratan durumlar devam etse dahi kendi üstlerinde baskı duygusu yaratan maddi konular veya ilişkilerle ilgili bazı baskılar olsa bile siz artık kendinizi çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Temmuz Ağustos döneminde enerjiniz yükselecek seyahatler, bol seyahatler yapabilirsiniz. Seyahat sırasında tanışacağınız kişilerle dostluk ilişkileri kurabilirsiniz. Bu arada kaçamak aşklar ve heyecan verici maceralar yaşama ihtimaliniz de var. Özellikle Temmuz Ağustos dönemin bu dönem efendim Eylül, Ekim, Kasım dönemi ise artık sizin için yeni bir zaman başlıyor.

Hayallerinizi bu arada hayallerinizi gerçekleştirecek fırsatlarda karşınıza çıkacak. Biliyorsunuz gerçekleşecek olan yegane şey hayaldir. Hayali olanların yapacağı şeyler vardır. Ve üstelik Terazinin son 10 günlük devresinde doğmuş olanlar şimdi hayal gücü gerektiren alanlarda başarılı olacakları gibi bunun dışında geleceğe yönelik idealler ve hayaller kurabilirler ve bunun peşinden gidebilirler ve bu sene üstelik gerçekleştirmek için harekete geçebilirler.