Yay Burcu 2012 Falı

Yay Burcu 2012 Falı

Yaylar da Yay burcu tipleri içinde tıpkı İkizler burcu tiplerine söylediğim gibi sizin için önemli bir zamandır 2012 yılı ve zaten kuzey ay düğümü, ay düğümü yay burcunda dolaşmaya devam ediyor. Ve bu arada tutulmalar sizin burcunuzda ya da sizin karşıt burcunuzda meydana geliyor. İşte ilginç olan burası zaten bu demektir ki siz hayata bakış açınız felsefeniz yaşam biçiminiz ben diye tarif ettiğiniz kişi yani siz değişiyorsunuz ve tarifiniz değişecek artık kendinizi daha farklı kelimelerle tarif edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Tabii ki böyle bir dönemle başa çıkmak pek kolay değil fakat her şeye rağmen hem kendinize bakış açınız hem ilişkilere bakış açınız değişecek. Bu arada anneniz babanız ki özellikle annenizle ilgili ve duygularınızla ilgili oldukça derin bir şekilde kendinize bakacaksınız ve bu bakışlar sırasında böyle baktığınız dönemde kendinizi kaptırmamanızı tavsiye ediyorum. Duygularınızın derinliklerine çok fazla inmeyin ve orada kaybolmayın şu sıralarda düşüncelerinizin derinleştiği bir süreç içindesiniz. Dikkat gerektiren konularda tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum. Ve bu arada geri giden Mars sizi de etkileyecek Başak burcunda geri giden Mars sizi de etkileyecek hem parasal konular hem de kendinizi ifade ediş biçiminizle ilgili olaylara bakış açınız tamamen değişecek. Aslında yenilenmek yenilikler yeni yepyeni olan her şey sizin ilginizi çekecek çünkü Uranüs Koç burcundan size uyumlu etki gönderiyor fakat bu burcun ilk derecelerinde ilk günlerinde doğmuş olanlar çok kuvvetli bu duyguyu yaşıyorlar hissediyorlar ve özgürlük ihtiyacının arttığı bir dönem içinde bulunuyorsunuz.

Bu arada şimdiye kadar yaptığınız işleri ve özelliklede girişimde bulunmak girişimde bulunurken ortaya koyduğunuz davranış ve tarzınızda bir takım değişiklikler yapmanız gerektiğinin farkına varacaksınız. Şimdiye kadar davrandığınız gibi artık davranmayacaksınız ya da davranmamanız gerektiğinin farkındalığı uyanacak sizin içinizde ve şayet farkına varmayacak olursanız da etrafınızdaki insanlar size fark ettirecekler. O yüzden içinizden yükselen duygunun içinizden yükselen arzunun farkına varın ihtiyacınız olan değişiklikleri kendiniz yapın ve bu arada dostlarınızla arkadaşlarınızla hırlaşmayın yani tartışmalar gereksiz münakaşa ortamları yaratmamaya özen gösterin. Evet, çünkü dikkatinizi yönelttiğiniz konular artık sizin için önemini yavaş yavaş kaybetmeye başlıyor ve yepyeni başka şeyler önem kazanmaya başlayacak. Bu arada burcun 2. ve özellikle 3. on günlük devresinde doğmuş olanlar hayallerini gerçekleştirebilecekleri ortamlar ya da koşullar içine girecekler. Aslında bu çok önemli bir fırsat ve daha önce yapmış olduğunuz hayal ettiğiniz her ne varsa işte şimdi maddeye dönüşüp karşınıza çıkacak.

Hatta sanatsal faaliyetler hayal gücü gerektiren alanlarla ilgili yapacağınız olan çalışmalar mistik faaliyetler ya da mistiklerle yapacağınız sohbetler ve görüşmeler bütün bunlar sizi yaşantınızı yeni bir kıvam yani bir anlayış kazandıracak. Yani aslında ideallerinizi gerçekleştirme zamanınız geldi ve şayet ideallerinizi gerçekleştirmek için dikkatinizi odaklarsanız başarılı olacaksınız. Ve bu durum en fazla en fazla burcun son günlerinde doğmuş olanları etkiliyor ve Ocak Şubat döneminde bu potansiyel açığa çıkacak ayrıca Mart Nisan Mayıs dönemi de burcun son günü doğmuş olan yaylar için hakikaten enteresan bir dönemdir fakat özellikle Ocak Şubat dönemini iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

Burcun ilk günlerinde doğanlar ise Mart Nisan özellikle Nisan, Mart- Nisan döneminde beklentilerin arttığı bir süreç ve yaptığınız işlerle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz ya da meydana gelen olaylar sizi zorlayıp sürdürdüğünüz işleri aynı şekilde sürdürmenize izin vermeye bilir. O yüzden hazırlığınızı şimdiden yapın özellikle parasal konularla ilgili ihtiyaçlarınızın artacağını bilerek tedbirli davranın. Bunun ötesinde erkek akrabalarınız, erkek arkadaşlarınız, erkek yakınlarınızla gerilimli ortamlar yaratmamaya özen gösterin ve daha da önemlisi kendinizin dışındaki insanları zorlamaktan kaçının yoksa onlarda sizi zorlayacaklar ve bunun sonucunda da siz buna tahammül edemeyeceksiniz o yüzden hayatı fazla zorlamamanızı tavsiye ediyorum. Şayet akışın içinde olursanız yeni bilgilere ulaşabilirsiniz ya da kendinizi yenileyebilirsiniz. Evet, zaten Haziran ayı itibari ile Jüpiter İkizler burcuna girecek ve aslında size sert açı yapıyor olsa da bu bir şans bu bir fırsat demektir ancak saygın çevreler saygın kişilere karşı tavırlarınız ve davranışlarınız değişebilir. Saygı duyduğunuz şeyler önemini kaybedebilir. Ve benim size tavsiyem saygın çevreleri karşınıza almayın, olayları çok zorlamayın, fırsatları ve şansınızı sorgulamayın çünkü Yay tipleri sorgulamaya meraklı detaylar ve ayrıntılar içinde kaybolmaya hazır bir potansiyele sahipler. Şimdi ayrıntıların içinde kaybolduğunuz takdirde o zaman da fırsatlar kaçar gider.

O yüzden de bütünü kaçırmayın ve şansınızı sorgulamak yerine değerlendirin iyi kullanın. Haziranda başlayan bu süreç Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık boyunca devam ediyor ve bu sene Yay burcunun 1. Ve 2. 10 günlük devresinde doğmuş olanlar Jüpiter'in fırsatlarıyla karşılaşacaklar. Ancak bunları sorgulayacağınız için detayların arasında kaybolma ihtimaliniz var. Kaybolmadığınız takdirde işte bu sizin için şanslı bir dönem bir fırsat zamanıdır. Bu arada 20 Mayıs ve 4 Haziran günlerinin bulunduğu haftalar tedbirli olmalısınız. Büyük bir değişim ve dönüşüm süreci içine girdiğiniz bir dönem içindesiniz. Aynı zamanda 27, 28, 29 Kasım günleri doğmuş olanlar da büyük bir değişim dönüşüm süreci içine giriyorlar ve bilinçaltınız uyanacak bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen unuttuğunuz duygular şuurunuza yükselecek tabii bütün bunlar hayatınızı tamamen değiştirecek. Aslında değişen sizsiniz. Siz değişince hayatınız da değişmiş oluyor değil mi?