Akrep Burcu 2013 Falı

Akrep Burcu 2013 Falı

16 Temmuz'da olgunluk ve sorumluluk gezegeni Satürn Aslan burcuna girdiğinde, kariyerinizde başarı, ün ve itibarı barındıran onuncu evinize gelmiş olacak. Satürn 2 yıl kadar kalacak. Bugün ile bu tarih arasında herhangi bir zamanda büyük olasılıkla size gerçek gücü ve otoriteyi sunacak bir pozisyona kavuşacaksınız. Tebrikler - çok çalışarak bu harika fırsatı hak ettiniz.

Satürn'ün ziyaretleri enderdir. Her 29 yılda bir gerçekleştiğinden yaşamımız boyunca en çok 2-3 kez karşılaşırız. Bu yüzden etkisi güçlü olacak ve siz de farkı hissedeceksiniz. Satürnlü dönemler genelde çok çalışıp çabalamayı beraberinde getirdiği için çoğu kişi bu dönemlerde elde ettikleri başarıların değerli ve kalıcı olduğunu hissederler.

Ağustos 2013' deki yeniay ve onu takip eden günlerde iş hayatınız ile ilgili iyi bir haber alabilirsiniz. Tüm yeniaylar doğdukları evlere iki hafta boyunca enerji yüklerler o yüzden bu kez kariyerinizi barındıran onuncu eviniz şenlenecek. Önünüze süratle bazı fırsatlar çıkacak.

4-18 Ağustos arasında tatilde olmamaya özen gösterin çünkü bu zaman dilimini kaçırırsanız kariyeriniz için bir sonraki şansı ancak bir yıl sonra yakalayacağınızdan beklemek durumunda kalabilirsiniz. Harekete geçerseniz en azından bir tane iyi fırsat elde edebilirsiniz.

Astroloji matematiğe dayalı bir dal olduğundan Satürn'ün yörüngesine bakıp sizin doğum esnasındaki Güneş'inizi nasıl etkilediğini görüyoruz. 22 Ekim - 3 Kasım doğumluysanız Satürn'ün etkisini en fazla 2013'ün ikinci yansında hissedeceksiniz. 3 - 17 Kasım doğumlu Akrepler en etkin Satürn dönemlerini 2014'de yaşayacaklar. Burcun sonlarında yani 18 Kasım veya sonrasında doğanlar ise Satürn'ün etkisini 2015'de alacaklar.

Bazı Akreplerin bu geçiş döneminde zorlandıklarını duyabilirsiniz. Karma gezegeni Satürn, kime ne ders vereceğini iyi bilir. Motive olmak için bazısı ufak bir dürtü veya bir ödül bekler. Kimisi de sıkı bir sarsılmayla ancak kendilerine gelir. Satürn başarıya ulaşmanız için gerekeni yapacaktır.

Kariyerinizle ilgili son olarak Koç ve Terazi'de oluşacak aşağıda belirtilen tutulmaları not edin. Bunlardan sizin için önemli konular olan sağlık ve zindelik adına bahsedeceğim. Aynı tutulmalar günlük iş hayatınızı da etkileyebilir. Tutulmalar sırasında öne çıkacak olan altıncı eviniz sağlık kadar iş hayatını da kapsar.

Buna göre, tutulma dönemlerinde iş yaşantınızda köklü personel değişikliklerine tanık olabilirsiniz. Veya önünüze çok değişik projeler gelebilir. İşiniz kolaylaştıracak yeni elektronik donanımlara kavuşabilirsiniz. Yukarıdan gelecek talimatla işiniz halletmek için kullandığınız yöntemler de değişebilir.

Gördüğünüz gibi iş kariyerinize gelince her şey değişecek - sadece statünüz değil, günlük çalışma biçiminiz de!

Son iki yıldır tutulmalar muhtemelen hayatınızın yönünü değiştirecek olaylara neden oldu. Süratle bazı kararlar almak zorunda kaldınız bu da sizin tarzınız değil, sevgili Akrep. Sabit bir burç olarak önceden detaylı plan yapmayı seversiniz.

Bazı Akrepler son iki yıl içinde bu tutulmaların ağır etkileri altında kalıp eşlerinden ayrıldılar. İlişkileri çok sağlam olanlar bile bazı değişimlerden geçtiler. Bazıları içinse sorun anlaşmazlık değil eşin iş, sağlık veya mali durumu idi.

Hayatınızda kalıcı bir ilişki yoksa bu son iki yılda sağlık sorunları yaşamış olabilirsiniz, çünkü tutulmalar sağlığı ilgilendiren eve denk gelmeseler bile etkileyebilirler. Bunun nedeni, Güneş'in canlılığınıza hakim olması ve aynı zamanda Güneş'in bazı tutulmalarda başrol oynamasıdır.

Tutulmalar aslında dosttur ve sizi uyarırlar. Kimisi için evlilik teklifi olabilir! Tüm tutulmalar illa ki kötü haber getirmez! Hem de hiç!