Balık Burcu 2013 Falı

Balık Burcu 2013 Falı

Balık burcu on ikinci evin yönettiği rüyalar, anılar ve bilinçaltı ile ilişkilendirilir. Bu da burcunuzun neden oldukça yaratıcı bir burç olarak kabul edildiğini çok iyi açıklıyor. Balık burcunda doğanlar, geçimlerini hangi işle sağlarlarsa sağlasınlar, neredeyse her zaman kendilerini ifade etmeye yardımcı olan bir araca ihtiyaç duyarlar. Dünyayı da hayal gücünün daha baskın olduğu beynin sağ yarımküresi ile algılarlar. Daha analitik teknikler kullanmak yerine sezgi ve içgüdüleriniz sayesinde bazı çözümlere ulaşırsınız.

Burcunuzda doğan birçok kişi, sembol ve hareketlerden oluşan tüm sanat dallarında ya da eğlence ve medya gibi sektörlerde çalışır. Yöneticiniz Neptün, gizem ve sanatsal ifadenin gezegeni olarak bilinir ve şiirsel ve estetik olan her şeye hayranlık duymanıza yol açar.

Yaratıcılık kuşkusuz, farklı şekillerde ortaya çıkar ve sırf yaratıcı alanlarda çalışanların hakimiyeti altında değildir. İşi ne olursa olsun herhangi biri de yaptığı işe yaratıcı bir boyut katabilir. Bazı Balıklar, boş zamanlarını yaratıcı hobilerle uğraşarak geçirebilir ve bu da onlara ayrı bir mutluluk sağlar.

Sahip olduğunuz bu muhteşem boyuttaki yaratıcılığa karşılık, Satürn 2011 yılının Haziran ayında birçok alanda gösterdiğiniz yaratıcılığın ve becerinin sınırlarını sınamak ve yaratıcı görevlere daha farklı bir boyutla yaklaşmayı sağlayan iç disiplini kurmak amacıyla beşinci evinize geldi. Yıldız haritasının beşinci evi, eğlence ve deneysel yaratıcı faaliyetlerle ilgilidir. Satürn'ü yıldız haritanızın bu bölümünde konuk etmek, astrolojik açıdan bir çelişki yaratır. Satürn her şey olabilir ama asla kayıtsız değildir!

Yakın zamanda uğraştığınız yaratıcı bir proje, inanılmaz derecede zorlu ve ertelemelerle dolu olabilir. Yeni fikirler üretmekte tıkanmış, fikirlerinizi hayata geçirmenin mali açıdan ne kadar küfetli olduğunu görmüş veya projenizi daha ekonomik bir yürütmenin yollarını bulmakta zorlanmış olabilirsiniz. Bunların tümü Satürn ile ilgili engellerin tipik bir örneğidir. Ancak, Satürn'ün karşımıza hiçbir zaman çözemeyeceğimiz zorlukta bir mücadele çıkarmayacağını da bilmenizde yarar var.

Satürn 16 Temmuz günü bu evi terk ederek, neredeyse 30 yıl içinde de bir daha yıldız haritanızın bu bölümüne uğramayacak. Ancak ondan size kalan yararları hayatınızın sonuna dek taşıyacaksınız.

Satürn Yengeç burcunu terk ettikten sonra, bu gezegen Temmuz ortasında yıldız haritanızın günlük işler ve iş hayatı (altıncı ev) sektörüne geliyor. Bu noktadan sonra, oldukça meşgul olacak ve işle ilgili büyük projeler üzerinde aşırı derecede zaman harcayacaksınız.

Temmuz ayı başlar başlamaz, süper planlı olmanız gerekiyor. Bu yüzden eğer kendi işinize sahipseniz veya departman müdürüyseniz, iş verimini arttıracak ve sizin hayatınızı kolaylaştıracak bir yöntem bulmak için prosedürlerin üzerinden tekrar geçmek isteyebilirsiniz.

Satürn'ün konumu, çılgınlar gibi çalıştığınız sırada, ironik bir şekilde tam da en çok ihtiyacınız olduğu bir zamanda size yardım etmek için gerekli nitelikte eleman bulmakta zorlanacağınızı gösteriyor!

Yılın başında işler henüz açılmamışken freelance bazında çalışan ve kendisine sıkıştığınızda hemen ulaşabileceğiniz, bildiğiniz en yetenekli kişilerin bir listesini çıkarın. İş mülakatlarını ve işe alacağınız kişilerin referanslarını kontrol etmeyi yılın başında halletmiş olun. Böylelikle daha sonra iş yerinde telefonlar ardı ardına çalmaya başladığında "En İyi Personel" listeniz de hazır bulunuyor olacak.

Satürn'ün bulunacağı altıncı evin yumuşak etkili bir ev olduğunu unutmayın. Bu, Satürn'ün burada fazla etkili olamayacağı anlamına geliyor. İster inanın ister inanmayın ama hayatınız, geçmiş yıllara oranla biraz daha kolay olacak!