Başak Burcu 2013 Falı

Başak Burcu 2013 Falı

Terazi burcundaki Jüpiter sayesinde 2013'ün ilk on ayının maddi açıdan çok güçlü, olumlu ve parlak olacak. Bu durum özellikle 4 Haziran'dan, 25 Ekim'e kadar olan dönemde Jüpiter en yüksek hızda hareket ederken belirgin olacak.

Bir eğilim başka açılarla desteklendiğinde çok daha etkili olacaktır. Bu seneki dört tutulmanın üçü finansal alanlara düşecek, o nedenle bu sene maddi durumunuzda yeni bir düzenleme olduğunu görmelisiniz. Değişimleri çok seveceğinize inanıyorum olayların nasıl şekilleneceğini görmek için biraz bekleyin.

Eğer bir gelir kaynağı aniden yok olursa, bunun anlamı evrenin sizin için çok daha iyi bir şey düşünüyor olması olabilir. Tabii ki, kendinize düşeni yapmalı ve yeni bir gelir kaynağı aramalısınız; eğer ararsanız bu sene cömert bir şekilde ödüllendirileceksiniz. Unutmayın ki, Jüpiter sizi koruyor, bu da küçümsenecek bir şey değil!

Çoğumuz için gelir demek güvenlik demektir, onun için hiç kimse bir gelir kaynağının kuruyabileceğini ya da değişebileceğini duymak istemez. Herhangi bir gelir kaynağını garanti olarak göremeyeceğimiz ve sürekli yeni kaynaklar yaratmamız gerektiği unutmamamız gereken bir noktadır. Bu yüzden bir nedeniniz olmasa bile tüm sene boyunca zaman zaman özgeçmişinizi yenileyin ve elinizin altında hazır bulunsun.

Bu sene yıldız haritanızın finansal bölümlerinde olağan dışı bir hareketlilik olduğunu göreceksiniz. Yıldız haritasında iki finansal alan vardır: İkinci ve sekizinci evler. İkinci ev sizin paranızı yönetir. Siz bu parayı çalışarak kazanır ve uygun gördüğünüz gibi kullanırsınız. Bu aynı ev, sahip olduğunuz malları da kapsar. Kısmet ve şans gezegeni Jüpiter tarafından ziyaret edilen alan bu ikinci ev olduğundan, bu senenin maddi kazanç açısından son derecede çarpıcı bir sene olmasını bekleyebilirsiniz.

Horoskopun diğer finansal evi sekizinci evdir ve başka insanların parasını yönetir. Büyük bir fikrinizi hayata geçirebilmek için borç aldığınız para bu evle ilgilidir, örneğin ev satın almak istiyorsanız, bankadan ev kredisi almanız gerekir. Eğer üniversiteye gitmek istiyorsanız ve yeterli birikiminiz yoksa, öğrenci kredisi almanız veya burs için başvurmanız gerekebilir. Bu sene sadece ikinci eviniz yoğun olmakla kalmayacak ama aynı zamanda sekizinci eviniz de, özellikle 8 Nisan ve 17 Ekim'deki tutulmalarla çok hareketli olacak.

Sekizinci ev aynı zamanda komisyon, telif hakkı, lisans, nafaka, çocuk yardımı, sigorta tazminatı, miras, kredi kartları, borçlar, ikramiyeden çıkan para ve benzer diğer gelirleri kapsar. Ayrıca vergi memurlarına ve kredi aldığınız kişilere olan maddi yükümlülüklerinizi de yönetir.

8 Nisan'daki tutulmanın tetiklemesiyle birlikte tüm finansal alanlarda değişim olmak üzere. Bu tutulma karışık etkiler getirse bile, önünüzde yeni bir yol açacak ve sonunda dört ayak üzerine düştüğünüzü göreceksiniz. Nisan'da emlakla ilgili bir anlaşma hakkında görüşebilirsiniz, öyle olursa olaylar sizin açınızdan iyi yönde gelişecek.

Eğer senenin ilk yarısında zam bekliyorsanız ve 2013'ün son çeyreğini bekleme fikri sizi strese sokuyorsa daha önce 25 Mart veya yakınlarında maaşınıza zam almayı başarabilirsiniz. Yine de, Jüpiter Şubat'tan, Haziran başına kadar gerileyeceği için Mart ayındaki artışın, Ekim'deki olası artış kadar yüksek olmayacağını hissediyorum, önce küçük bir zam alabilir ve daha sonra çok daha büyük bir zam alabilirsiniz. "Bununla idare edebilirim!" dediğinizi duyar gibiyim. Evet, bu harika olabilir!

Tutulmalar hem bitiş, hem de başlangıçlar getirirler onun için buna hazır olmanız gerekiyor. Tutulmanın sizin açınızdan "iyi " ya da "kötü" olduğunu söylemekte acele etmeyin, zira tutulmalar çok nadir olarak planlarının tümünü bir defada açıklarlar. Onun yerine olayların ortaya çıkması haftalar ya da aylar sürebilir.