Boğa Burcu 2013 Falı

Boğa Burcu 2013 Falı

Kardeşinizle aranızda sorunlar var mı? Eğer varsa, yıl ortasında her şey düzelecek.

Eğer son iki yıl içinde kardeşinizle ilişkinizde zorluklar yaşadıysanız, Satürn'ün üçüncü evdeki konumu nedeniyle olmuş olabilir. Üçüncü ev iletişimin yanı sıra, kardeşleri ve yeğenleri temsil eder. Bu kişilerden biriyle olan ilişkiniz gerildiyse, aranızın çok yakında düzeleceğini bilmelisiniz.

Komşular da, bu ev tarafından yönetilir, dolayısı ile hayatınızda sorun olan bir komşunuz, belki de taşınacağından dolayı sorun olmaktan çıkabilir! Satürn'ün, Temmuz ayında bu evi terk etmesiyle bu tarz gerginliklerde rahatlama göreceksiniz.

Satürn'ün bulunduğu bölge, genelde dikkatimizi nerede yoğunlaştıracağımıza işaret eder. Satürn aynı bölgede iki yıl kalarak yeterli eğitimden geçmemizi sağlar. Çoğu kişi bu süreyi, yararlanmak için yeterli bulurlar. Satürn, sadece öğrenmeniz gerekeni öğretir — ne eksik, ne de fazla.

Satürn Ağustos'ta başlamak üzere, burada kalacağı iki yıl boyunca dördüncü evinizi kapsayan aile ve yuva konularında, sizi eğitecek. Yapabileceğinizi düşünemediğiniz şeyleri yapmaya başlayabileceksiniz. Mesela hep ilk evinizi almayı hayal ettiniz ama bu zamana kadar bir türlü cesaret edemediyseniz, artık Satürn sayesinde bunu başarabilirsiniz.

Satürn'ün dördüncü evde bulunması bazen bunaltıcı duygulara neden olur. Mesela şu anda oturduğunuz ev size dar geliyor olabilir, buna karşılık arzuladığınız evler ise size düşündüğünüzden daha pahalı gelebilir. Satürn ayrıca, evinizi kaybedeceğiniz veya maddi durumunuzdan dolayı kira ödemekte zorluk çekebileceğiniz gibi korkular getirebilir. Fakat Satürn, genelde baskı yarattığı konularla birlikte çözüm kaynaklarını da beraberinde getirir, ama siz o anda bunu fark edemeyebilirsiniz.

Satürn'ün dördüncü evinize geldiğini bildiğiniz için, ev arama işlerinizi yılın başında yapabilirsiniz. Eğer kredi kullanarak bir ev aldınızsa, taksit ödemeleri sırasında ortaya çıkabilecek zorluklara karşı kenara biraz para ayırmaya çalışın.

Eğer ev sahibiyseniz karşınıza aniden büyük miktarlarda onarım masrafları çıkabilir, çünkü Satürn evin altyapısını yönetir. Eğer evinizi satmayı düşünüyorsanız, istediğiniz fiyatı alamayabilir, bunun sonucunda beklentilerinizi azaltmak zorunda kalabilirsiniz.

Satürn'ün dördüncü evinizde bulunmasıyla, belki de yuvanıza değil, bir aile ferdi üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Eğer sizin için bu gerçek olursa, bu kişi ebeveynlerinizden biri olabilir. Bu süre içinde bu kişiyle ilgilenmek veya ona özel tavsiyeler vermek zorunda kalabilirsiniz. Ebeveynlerinizden biri hastaysa, onu sizinle birlikte yaşamaya davet edebilir veya geçici olarak onun yanına taşınmayı düşünebilirsiniz. Eğer ebeveynlerinizden biri hasta değilse, o zaman onlara bir proje veya bir ev onarımı ya da benzer konularda yardım etmek zorunda kalabilirsiniz.

Bazı okuyucularım, Satürn ziyareti sırasında ebeveynleri ile aralarında sürtüşmeler olduğunu belirtmişlerdir. Böyle durumlarda meselenin kökü, mutlaka çok eskiye dayanan nedenlerden kaynaklanıyordur - belki de çocukluk çağından gelen sorunlardan. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız, bu konuda eğitilmeniz gereken meseleler olduğuna inanın - evrenin bilgeliğine açık olun.