İkizler Burcu 2013 Falı

İkizler Burcu 2013 Falı

Medeni durumları ne olursa olsun tüm İkizler bu şahane yıldan yararlanacaklar. Bu da aslında Jüpiter'in sosyal, neşeli ve insanlara dönük Terazi burcuna giriyor olmasından kaynaklanıyor. Terazi aynı zamanda mükemmel bir evlilik burcu olduğundan evrenin sizi mutlaka birileriyle eşleştirme niyetinde olduğu açık.

Jüpiter Terazi burcuna geçen yıl yani 24 Ekim 2012 tarihinde girmiş olduğundan bu etkinin tadını zaten birkaç aydır çıkarıyor olmalısınız. Bunun keyfini daha aylarca süreceksiniz. Eğer hâlâ böyle bir etki hissetmedim diyorsanız daha vaktiniz var; Jüpiter 25 Ekim 2013'e dek gerçek aşkı temsil eden beşinci evinizde kalacak. Bu da, bu sevimli etkinin sosyal hayatınıza damgasını vurması için yeterli uzunlukta bir süre.

Aşk için en parlak ayınız, Jüpiter'in ziyaretinin sonlarına rastlayan ve bazı gezegenlerin gerçek aşkı temsil eden beşinci evinizde dikkati çekecek bir düzende toplanacak oldukları Ekim ayı, 15 Ekim'de doğacak yeniay civarında beş gezegenin birden evliliğe dönük Terazi burcunda bulunacak olması uzun süre hatırınızda kalacak bir dönem yaşayacağınızı müjdeliyor.

En fazla ilerlemeyi genelde Jüpiter'in yörüngesinden en hızlı geçtiği dönemlerde yaşarsınız. Bunlar arasında fiziksel etkinliğe dönük, Ocak'ın tamamı ile 5 Haziran'dan 25 Ekim'e kadar uzanan dönem sayılabilir ki bu ikincisi aşk ve sevgi gösterileri için birebir.

Eğer bekârsanız 2013 kendinize bir sevgili bulmanız için ayağınıza mükemmel fırsatlar getirecek. Tesadüfen tanıştığınız birisiyle başlayan ilişkiniz çok daha başka yönlere doğru ilerleyebilir. Belki de bu kişiyi daha şimdiden tanıyorsunuz bile. Geçen yıl, 2012'nin ortalarında Venüs ve Mars'ı uzunca bir süre İkizler burcunda ağırlamıştınız; sekiz yılda bir elinize geçen bu üstünlük size epey çekicilik kazandırmış olmalı. Geçen yıl birisiyle tanıştıysanız yıldızlar o sırada ikinize de en parlak ışınlarını gönderiyordu. Eğer geçen yıl birisiyle bir ilişkiye başlamadıysanız, bu yıl bunu yapmak için daha da fazla şansınız olacak.

Halen sağlam ve oturmuş bir ilişkiniz varsa ama henüz evli veya karşılıklı sözleşmiş değilseniz bu birlikteliğiniz daha da gelişecek ve derinleşecek. Jüpiter'in evliliği yücelten Terazi burcundan geçiyor olması sayesinde bu yıl artık evlenmeye hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ekim ayı en romantik ayınız olacak; hatta 13-16 Ekim arasının mükemmel geçeceğini söyleyebilirim.

Bazı dış etkenler, bu konuda şüphede kalanları bile böyle büyük bir adım atmaya zorlayabilir. Aslında bu yıl deneyimleyeceğiniz sert tutulmalardan kaynaklanacak böyle bir zorlama, evlendiğinizi ve mutlu olduğunuzu görmek isteyen yaşlı ve belki de hiç evlenmemiş teyzelerinizden gelebilir.

Eğer bir beraberliği ileri seviyeye taşıma durumunuz kesin olarak yoksa daha fazla aşk potansiyeli olan birisiyle tanışabilmek için bu ilişkiyi sonlandıracaksınız. Ayrılmalar genelde acı verse de (ayrılma sürecini başlatan taraf siz dahi olsanız) bu yıl eğer ilişki sizin için uygun değilse kendi yolunuza gitmek için içinizde bir baskı hissedeceksiniz. İyimser olun ve güzel enerjiler yaymaya devam edin. Çok geçmeden yeni birisiyle çıkmaya başladığınızı göreceksiniz. Jüpiter'in Terazi burcunda olması sayesinde, doğru insanı kendinize çekeceğinizden şüpheniz olmasın.

Evli veya birine bağlı olan İkizler de bu yılın eğlencesinden nasiplerini alacaklar. Eğer bu sizin tarifinize uyuyorsa bir bebek sahibi olmaya veya başlayacağınız yeni bir işte o kişiyle yan yana çalışmaya karar vererek ilişkinizi geliştirmenin yollarını bulacaksınız. Jüpiter'in görevi bir ilişkiyi ne kadar çabuk ve nereye kadar derinleştirebileceğinizi görmenize yardım etmektir. Sizin de partnerinizin de bunu görmeye can atmanız büyük şans.

Jüpiter'in beşinci evde olmasıyla bu yıl hamile kalmayı planlamak veya çocuk doğurmak için de uygun bir yıl. Eğer hamilelik konusunda geçmişte sorunlar yaşadıysanız bu yıl size neşeli bir değişim getirebilir. Bir çocuğu evlat edinmek istiyorsanız bunu yapmalısınız. Çünkü o bölgeler de ışıl ışıl parlıyor. Eğer halen çocuklarınız varsa onlarla daha fazla vakit geçirebileceksiniz. Anne-babalık bazen eğlenceli olmaktan çok, size zor bir iş gibi gelmiş olabilir ama bu yıl yüzünüzü güldürecek keyifli bir etkinlik haline gelecek ve onlarla daha fazla beraber olmak isteyeceksiniz. Eğer çocuklarınız büyümüşlerse sizi gururlandıracaklar. Evliliğinizde bir sorun varsa (bu pek olası değil, ama yine de olduğu takdirde) çocuklarınız bundan etkilenmeyecek.

Kişisel yaşamınızın, aşk hayatınızın ve boş vaktinizin bu şekilde vurgulanması başlı başına bir eğilim olmaktan çok, daha yumuşak ve daha tatlı bir duygusal yaşama ve daha fazla tatmine odaklanmış eğilimler kümesinin bir parçası.

Bu yıl tutulmalar yukarıda bahsettiğim ve tıpkı sizi seven ve sizin için her şeyin en iyisini isteyen akrabalar gibi davranacak ve daha çok Koç ve Terazi burçlarındaki sosyal evlere denk gelecekler.

Bir İkizler olarak akılcı bir burçsunuz ve güçlü duyguları kontrol altında tutabiliyorsunuz. Duygularınız tutkuya dönüştüğünde veya kontrolden çıktığında ürkme eğilimindesiniz ve işte o zaman birliktelikleri sonlandırmayı düşünmeye başlıyorsunuz. Duygusal derinliğinizi geliştirmenize yardım edecek yoğun etkinlik sayesinde bu yıl böyle bir durumla karşılaşacağınızdan kuşkuluyum. Koşulların elverişli hale gelmesiyle birlikte, birisine yakınlaşma konusundaki korkunuzu da bir yana atabileceksiniz. Bir adım daha ilerlemek ve hatta birisiyle sözlenmek konusunda kendinizi güvende hissedeceksiniz.