Oğlak Burcu 2013 Falı

Oğlak Burcu 2013 Falı

Satürn'ün Haziran 2011'den beri iki yıl boyunca yedinci evlerindeki varlığı yüzünden pek çok Oğlak yakın bir ilişkisinde fırtınalar yaşadı ve bu kişi eş, sevgili, hatta iş ortağı olabilir. Neyse ki, şimdi durum değişiyor.

Hala aynı eşle birlikte iseniz yıl ortasına doğru her ikinizin ü-zerinde iyi sonuçlar doğuracak dış etkenler sayesinde, ilişkiniz sıcaklaşacak. İlişkiniz bittiyse ayrılığın yaralarını saracaksınız. Devamlı geriye dönüp nelerin yanlış gittiğini düşünüp durmak yerine geçmişi bırakacak, tüm dikkatinizi geleceğinize vereceksiniz.

Burcunuzun bazı üyelerinin farklı sorunları oldu. Bazı Oğlaklar için Satürn'ün Güneş'lerine yaptığı karşıt açı, sağlık sorunlarını beraberinde getirdi. Satürn vücudumuz dahil herhangi bir yapıdaki zayıf yönleri ortaya çıkarır. Satürn'ün denetimindeki vücut bölgelerinizi yani kemik, diz, diş, göz ve cildinizi korumanız için hala pek çok neden var. Çok şükür ki Satürn, Temmuz'da Yengeç'i terk ettiğinde sağlığınız da düzelecek.

Satürn gerilerken hele başkalarının da yardımına ihtiyacınız varsa yeni kararları uygulamakta güçlük çekeceksiniz. Yılın ilk üç ayında insanlar karar almakta güçlük çekecekler o yüzden sabırlı olun. Satürn büyük ve uzak bir gezegen olduğundan her seferinde gerilemesi birkaç ay alır. Satürn Kasım 2012'de gerilemeye başladı ve bu 21 Mart 2013'e dek sürecek. 21 Mart ile 22 Kasım arasında yani Satürn tam gaz yola çıktığında siz de en verimli döneminizi yaşayacaksınız. 16 Temmuz'da Satürn burç değiştirip Yengeç'i terk edecek.

Satürn Aslan'a ve mali işlerinizi yöneten sekizinci evinize gelerek paranızı daha iyi yönetmenize yardımcı olacak. Korkacak bir şey yok - hatta bu önümüzdeki dönemi 2015'de çok daha zengin olarak kapatabilirsiniz!

24 Nisan tutulması sürprizlere gebe olacak. On birinci evinize denk geldiğinden bir arkadaşınız veya bir arkadaş toplantısı gündeme gelecek. Her ne kadar bu dönemde oldukça neşeli bir ortamda olacağınıza dair kesin belirtiler varsa da tutulmalar değişken olabilir. Bu sırada tüm olacaklardan hoşlanacağınızı garanti edemiyorum - ama hoşlanabilirsiniz de. Venüs Güneş'e yakın yörüngede olup uyumlu Boğa'da yol alacak. Venüs yöneticisi olduğu Boğa'da bulunmaktan çok hoşlandığından, bu tutulma olumlu haberler getirebilir. Ancak tutulma Venüs'e ters açıda gerçekleşeceğinden partneriniz veya dostunuzla ilgili bir gerginlik olabilir ve bu mutlu görünüme gölge düşürebilir.

Yine de 26 Aralık veya civarında doğduysanız 24 Nisan tutulmasından olumlu etkileneceksiniz çünkü tutulmanın matematiksel derecesi sizin Güneş'iniz ile çok uyumlu. Bir çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz; bu tutulma o tür plan ve kararları da gündeme getirecek.

Kuşkusuz her tutulma mevcut ilişkinize (veya aşk hayatınıza) gerekli heyecanı katıyor. Örneğin son zamanlarda kimseyle çıkmıyorsanız beşinci evinizdeki bir tutulma yepyeni bir ilişkinin kapılarını açabilir. Bir ilişkiniz varsa ve sallantıdaysa tutulma onu iyice sallayıp sizi bir karara yönlendirebilir. Son zamanlarda ilişkinizi fazla kanıksadıysanız tutulma ortaya bir rakip çıkarabilir. Evren sürekli hareket halinde ve sizin de öyle olmanızı istiyor! O yüzden hazır olun veya olmayın size bu tutulmaları yaşatıyor!

Yılın ikinci yarısında Mars, ve şans gezegeni Jüpiter el ele verip sosyal yaşamınızı renklendirecekler.

Beşinci ev öncelikle aşkı, eğlenceyi ve dinlenmeyi kapsar. Beşinci evde zorlama yoktur. Bu sefer olacağı gibi gezegenler burada sizi destekliyorlarsa, bu çok eğleneceksiniz anlamına gelir. Mars, Temmuz'dan itibaren bu bölgeye enerji akıtacak. Ekim sonunda ise Jüpiter dostluk ve sosyallik evinizi aydınlatarak ortamı daha da neşelendirecek. Bu noktadan sonra ajandanızda boş yer bulmak herhalde çok zor olacak!

Beşinci eve kıyasla yedinci ev kontrat ve ciddi beraberlikleri kapsar. Olgunluğa erişen aşk buradadır çünkü bu ev diğer tüm kalıcı ilişkiler gibi evliliği de barındırır. 2010'dan beri Satürn bu alanda sizi zorluyordu ama neyse ki Satürn Temmuz'da gidiyor.

Haritanıza göre eğlence odaklı beşinci eviniz hareketlenirken daha çok sorumluluk içeren yedinci evinizde işler sakinleşiyor. Bu da sıkıcı hatta ruhsuz bir dönemden sonra artık çok daha renkli, zevkli, canlı bir yaşam sizi bekliyor demektir! Taşlar yerine oturduğunda bu değişim size mucize gibi gelecek.