Yengeç Burcu 2013 Falı

Yengeç Burcu 2013 Falı

Yuvanızı rüyalarınızdaki şatoya dönüştürmek için 2013'ten daha uygun bir yıl hayal etmek zor. Yıla başlarken yuvayı temsil eden dördüncü evdeki Jüpiter'in ender görülür yardımını alacaksınız. Bu geniş kapsamlı etki, 2012 Eylül ayının sonlarına doğru ortaya çıkmıştı.

Jüpiter daima her şeyin daha fazlasını getirir. Tüm seçeneklerinize göz gezdirdiğiniz takdirde 2013'te talihinizin fazlasıyla açıldığını fark edebilirsiniz. Her şeyi göz önüne almadan, bulacaklarınız veya başarabilecekleriniz konusunda varsayımlarda bulunmayın. Bu gibi olağanüstü etkiler sırasında en iyisi bir oyuncu ve deneyci tavrı takınmaktır!

Jüpiter yaşadığınız yeri daha konforlu ve lüks kılmanıza yarayacak yollar bulmanız için sizi bir şekilde kandıracaktır. Bir ev satın alabilir veya kiralayabilirsiniz ama her iki durumda da Jüpiter'in varlığı sayesinde gayet geniş, güneş alan, büyük olasılıkla manzaralı ve büyük dolapları olan bir ev seçeceksiniz. Evet, tüm bunları ve daha fazlasını size Jüpiter sağlıyor!

Bu yıl yeni bir mekan satın alır veya kiralarsanız beklediğiniz den daha fazla para ödediğinizi görebilirsiniz. Öyle bile olsa, karşılığında aldığınız malın değeri düşünüldüğünde, bu yeri gayet ucuza kapatmış olacaksınız. Görülen o ki, bir yolunu bulabilirseniz daha fazla para vermekten de çekinmeyeceksiniz. 2013, "idare eder" dediğiniz bir eve yerleşilecek sene değil. Sizi gerçekten heyecanlandıran bir yer bulun.

Şu an oturduğunuz daireyi beğeniyorsanız ve taşınmak ya da mülk satın almak istemiyorsanız, yine de sahip olduğunuz mekanda bu yıl küçük ama dişe dokunur değişiklikler yapabilirsiniz. Bunun yolu evinizde tadilat yaptırmaktan veya yeni mobilyalar ya da aksesuarlar almaktan geçiyor.

Hatta bu yıl yaşam alanınızı paylaştığınız kişilerle olan ilişkilerinizi de geliştirebilirsiniz. Kiranıza değil de daha çok endişelerinize katkıda bulunmuş bir oda arkadaşınız veya kiracınız bu yıl artık başka bir eve taşınabilir. Yeni kiracınızın ya da oda arkadaşınızın ondan daha cana yakın biri çıkma ihtimali var.

Aynı şekilde mülkünüzü de başarılı biçimde satabilir ve bu işten epey kârlı çıkabilirsiniz. Eğer tadilat yaptırıyorsanız, yıldız haritanız evinizin değerini hatırı sayılır oranda arttıracağınızı gösteriyor. Bu durumda, gelecek yılı bekleyip Jüpiter'in olağanüstü yıldız gücünden mahrum kalmak yerine böyle bir tadilatı şimdi yaptırmak daha akıllıca olacak. Jüpiter yuvanızı temsil eden evden 25 Ekim'de ayrıldıktan sonra böyle bir etkiyi bir daha 2016'ya kadar yaşamayacaksınız.

Jüpiter, 1 Şubat'tan 5 Haziran'a kadar gerileyecek. Bu dönemde kendinizi pek şanslı hissetmeyeceğiniz gibi gerçekten o kadar şanslı olmama ihtimaliniz de var. Gerileme dönemlerinde gezegenler uyuklar ve en tatlı enerjilerinden bizi yoksun bırakırlar. Bu dönemde evinizle veya mülkünüzle ilgili bir karar almamaya çalışın.

Ev meselelerinde yılın sizin için en güzel zamanı, 1 Eylül ile 17 Eylül arasında kalan dönem (artı veya eksi bir gün) veya 3 Ekim'de ki güneş tutulmasının civarı olacak. Bunların hepsi de ev meselelerinde turnayı gözünden vuracağınız tarihler.

Dördüncü evin aynı zamanda aileyi temsil ettiğini unutmayın. Jüpiter'in bu evde bulunmasıyla başta anne ve babanızın olmak üzere, teyzeler, halalar, dayılar ve amcalar dahil tüm aile fertlerinizin hatta kayınlarınızın güçlü desteğini göreceksiniz.

Nihayet, Jüpiter kârı da yönettiğinden ev eğlencelerine ağırlık vermeye çalışın. Bunun işiniz açısından faydalı sonuçlar doğurabileceğini unutmayın. Evinizden yürüteceğiniz bir işe başlamayı düşünüyorsanız (ya da zaten böyle bir işiniz varsa) en yüksek kârınızı bu dönemde elde edebilirsiniz. Ciddi miktarda nakit para kazanmak için en uygun konumda olacaksınız.