Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Akrep Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Akrep Falı

Akrep Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Akrep Burcu

2014 yılında, yaşamınızın birçok alanında özellikle ruhsal ve sezgisel olarak güçleneceksiniz. Jüpiter, Ekim ayına kadar Terazi burcunda, on ikinci evinizde geçişine devam ediyor. Bu geçiş, kurumsal iş alanlarda başarılı olmanızı sağlayabilir. Terapilere gitmek isteyebilirsiniz. Bunun nedeni ise ruhsal sorunlarınız için değil aksine bilinçaltınızda neler olduğunu öğrenmek için olabilir.

Yaratıcılık gibi konularda her zamankinden daha iyi olacaksınız. Ruhsallık ya da yaratıcılık gibi konularla ilgili öğretime gidebilirsiniz. Gideceğiniz kurs hangisi ile ilgili olursa olsun kendinizi tanımanız açısından oldukça etkili olacak. 2014 yılında sezgileriniz de ön planda olacak. Yeteneklerinizin ve yaratıcılığınızın, gücünüzün artık farkında olacaksınız.

Jüpiter, Ekim ayında burcunuzda olacak. Eğlenceli, keyifli zamanlarınız olacak. Yaşamınızda çok ciddi gelişmeler yaşanacak. Evlenmeye, aile kurmaya karar verebilirsiniz. İş yaşantınızda yabancı ülkelerle çalışabilirsiniz. Kariyerinizi yönlendirecek büyük adımlar atacaksınız. Yazarlık yapıyor ve hali hazırda eseriniz basılmamışsa bu yıl dileğiniz gerçekleşebilir. Olasılıklar arasında yurtdışına çıkmanız gibi bir durumda söz konusu.

Evlatlarınızla normalden daha fazla vakit geçirmek, ilgi göstermek zorunda kalabilirsiniz. Balık burcunda, beşinci evde geçişine devam eden Uranüs, evlatlarınızla ilgili beklenmedik sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Evlatlarınızdan biri eğitim için evden gidebilir ya da tam tersi eğitimi tamamlayıp eve dönebilir. Gençlik çağında olan bir çocuğunuz varsa, kendi ayakları üzerinde durma isteğinde olabilir. Bunun nedeni ise, Uranüs. Uranüs, uzun süredir Balık burcundaki konumunu koruduğundan dolayı, geçmişte az çok bu konumun etkileriyle ilgili fikir sahibi olmuş olabilirsiniz.

Satürn, uzun süredir burcunuzda bulunmakta ve bu konumun etkileri arasında bakış açınız, politikaya olan ilgi ve eğitime olan ilgilerinizde ciddi artış olabilir. İnanışınızla ilgili konularda doğrularınızı bulacaksınız. Akrep burcuna geçişini sürdüren Jüpiter, yapacağınız yolculukların genel olarak inanışlarınızla ilgili olacağını göstermekte.

Temmuz ayında Aslan burcuna, onuncu evinize girecek olan Satürn, meslek hayatınızda, kazançlarınızda harika dönemi getirmekte. Bu dönemde, ödül kazanabilirsiniz. Satürn'ün bu konumu yaklaşık olarak iki buçuk yıl sürecek. Aynı zamanda kariyeriniz ile ilgili konularda fazladan sorumluluk yüklenebilirsiniz. Sıkıntı yok, hepsinin üstesinden geleceksiniz.

Burcunuzu yöneten Pluto, maddi olanakları yöneten Yay burcunda, ikinci evinizdeki geçişine devam etmekte. Pluto, uzun süredir bu konumunu korumakta. Bununla birlikte artık sizde Pluto’nun enerjisinin ne kadar yüksek olduğu ile ilgi fikir sahibi olmuş olabilirsiniz. Bu geçiş süresince, maddi konularda ve bireysel konularda değişimler olacak.

2014 yılında aşk açısından en iyi dönemler Şubat, Mart ve Haziran ayları. Bunun nedeni ise, o tarihlerde güneşinizle uyumlu açıda olacak olan aşk tanrıçası olarak bilinen Venüs. Yine de saydığımız dönemlerden daha iyi dönem ise, Eylül ayı ve Ekim başı.

2014 Yılında üç kez gerileyecek olan Merkür, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Akrep Burcu 2014 Falı. Akrep Burcu 2014. 2014 Akrep Burcu Fal.