Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Aslan Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Aslan Falı

Aslan Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Aslan Burcu

2014 senesi Aslan burcu için farklı, değişik bir sene olacak. 2012 senesinde burcunuzda olan Jüpiter bereketi beraberinde getirmişti ve bu sayede yeni tasarılar, projeler ve birliktelikler ortaya çıkmıştı. Bu sene, 2012 senesinde başlatmış olduğunuz her şey meyvesini verecek. 2014 yılında uzun bir süre Terazi burcunda, üçüncü evinizde olan Jüpiter, aile ve akraba ilişkilerinde gelişmeleri ve iletişim yeteneklerinizi güçlendirecek. Kitap veya köşe yazısı hazırlıyorsanız bu sene yayımlanabilir.

Jüpiter Akrep burcuna, dördüncü evinize Ekim sonlarında girecek. Bu dönemde, ev değişikliği gündeme gelebilir veya tadilat yaptırabilirsiniz. Evlenip, aile sahibi olmak istiyorsanız, Ekim ayından 2014 yılının sonuna kadar yıldızlar gerçekleşmesi için yanınızda olacak.

Fiziksel yaşamı yöneten Satürn, Temmuz ayında burcunuzda olacak. Bu dönemde hayatınızda birtakım gecikmeler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Bu geçiş, 2016 yılına kadar devam edecek, bir sonraki geçiş ise uzun yıllar sonra gerçekleşecek. Size faydasından fazla, zararı dokunan birliktelikleriniz son bulacak. Meslek hayatınızda fazladan sorumluluk ve yük sırtınıza binebilir. Anne veya babanızın, yakın akrabalarınızın size ihtiyacı olabilir, elinizi uzatın. Bu geçişin asıl amacı, bakış açınızın, yaşam standartlarınızın, hayallerinizin ve inanışlarınızın en uygun hale gelmesini sağlamaktır. Bu geçişin sonunda, zafer sizin olacak. Zafere ulaşmak için gerekli olan her şeyi yapmaya hazır olun. Yenilikler sürekli karşınızda olacak, alışmalısınız.

Kestirilemeyen, beklenmedik değişimleri yöneten Uranüs, Balık burcunda, sekizinci evinizde geçişine devam ediyor. Bu geçiş, ailenizde veya iş hayatınızdaki ortağınızın maddi olarak yükselmeler yaşayacağına işaret eder. Doğaüstü olaylara ilginiz artabilir, değişimler yaşayabilir. Size bir miras kalabilir. Vergi konularını iyi takip etmelisiniz.

Pluto, güçlü dönüşümleri yönetir ve Yay burcunda beşinci evinizde geçişine devam ediyor. Bu geçiş, hoşunuza giden duyguların, evlatlarınıza olan yaklaşımlarınızın ve yeniyi bulma özelliklerinizde değişimler yaşatacak.

Gerçek dışı olayların gezegeni Neptün Kova burcunda, yedinci evinizde değişine devam ediyor. Geçen yıllarda aşkı bulmuş olabilirsiniz. Bulmadıysanız da, en kısa zamanda bulacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiye karşı hislerinizde değişimler olabilir. Birlikte olduğunuz kişiye olan hislerinizi yanlış değerlendiriyor da olabilir, yanılgıya düşebilirsiniz. Ya da bu durumun tam tersi yaşanıyor olabilir. Profesyonel ilişkileri de temsil eden yedinci evde bulunan Neptün, sanatsal konulara olan ilginizi ve tinsel konular olan ilişkileri de geliştirecek.

2014 Yılında üç kez gerileyecek olan Merkür, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Aslan Burcu 2014 Falı. Aslan Burcu 2014. 2014 Aslan Burcu Fal.