Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Boğa Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Boğa Falı

Boğa Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Boğa Burcu

2014 senesi kişiliğinizin ve karakterinizin tamamlandığı, yeni başlangıçların senesi olacak. Uzun yıllardır üzerinde çalışmakta olduğunuz projeler tamamlanmak üzere ancak bu kadar yoğun çalışmaya değer mi? Size uygun mu? Bu soruların cevabı olumsuz ise, uğraşmayın. Bu sorgulama hayatınızın her alanında geçerli olacak, iş yaşantısı, giyim konuları, ev eşyaları gibi konularda. 2014 yılında tekrar değerlendirme hayatınızda büyük bir yere sahip olacak. Kendinize yeni hedefler bulmaya başlamalısınız.

Maddiyat ile ilgili konularda, güvenilir parasal temeli oluşturmanız büyük önem taşıyor. Mayıs ve Haziran ayı maddi konular açısından şanslı olduğunuz aylar. Bunun nedeni ise İkizler burcundan, para eviniz olan ikinci evinize doğru hareket eden Venüs. Zamanlamanız çok iyi. Bayanların desteğini ve yardımını göreceksiniz. Sizin için yararlı olacak diğer dönemler ise, Mayıs ve Haziran ayları. Bu aylarda maddi konularınızı ilgilendiren, sözleşmeler ve haberler gündeme gelebilir.

Duygusal konularda Ekim ayına dikkat edin. Ekim sonuna doğru Yedinci evinize, Akrep burcuna geçecek olan Jüpiter, 2014 sonuna kadar da orada olacak. Jüpiter’in bu konumu ile ortaklık konuları dikkat çekici oluyor. Birde, bekarsanız sene sonuna doğru bu durum değişebilir. Ancak evliyseniz, çocuk sahibi olabilirsiniz.

Profesyonel seviyede olan ortaklıklarınızda değişime uğrayacak. Bu iyi anlamda merak etmeyin. Meslek olarak serbest bir işle uğraşıyorsanız, müşterilerinizde artış olabilir. Bir şirkette çalışıyorsanız, imkanları bakımından daha iyi bir yere geçebilirsiniz. Bu durumda terfi ve zam alabilirsiniz.

Beklenmedik değişiklikleri temsil eden Uranüs Balık burcuna, on birinci evinize doğru hareket halinde, bu durum hedeflerinizin değişmesine neden olabilir. Hayallerinizin ve yaşam tarzınızın değişmesinde içgüdülerinizin yardımlarını büyük oranda göreceksiniz.

Satürn, Temmuz ayında Aslan burcuna, dördüncü evinize giriyor. Bu konumu ile kısıtlamaları beraberinde getirebilir. Bu durum ev yaşantınıza da yansıyacaktır. Eviniz ile ilgili konularda ise, yapısal durumların oluşmasında etkin rol sahibi olacaktır. Ev değişikliği yapmayı, almayı ya da satmayı düşünüyorsanız Temmuz ayından önce yaparsanız daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

2014 Yılında üç kez gerileyecek olan Merkür, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Boğa Burcu 2014 Falı. Boğa Burcu 2014. 2014 Boğa Burcu Fal.