Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
İkizler Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 İkizler Falı

İkizler Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı İkizler Burcu

2014 yılında, yeni başlangıçlar yaşayacaksınız. Özgür olma isteğiniz, yaratıcılık konularında düşünceleriniz ön plana çıkıyor. Firmanızın, kendinizin veya bir ürünün reklamını yapabilirsiniz. Hedeflerinizde yeniliklere açık olun.

Temmuz ayına kadar ikinci evinizde, Yengeç burcunda hareketine devam edecek olan Satürn, sizin için değerli olanların ve inanışlarınızın açığa çıkmasını sağlıyor. Maddi konularda yeni kapılar bulabilirsiniz. Yatırımlarınızı stratejik olarak yapmayı öğreniyorsunuz. Bu dönemlerde birikim yapmaya ve güvenlik önlemi almaya fazlaca önem veriyorsunuz. Finansal durumunuzda sorunlar yaşamış olabilirsiniz, bu durumun sizi korkutmasına izin vermeyin. Olaylara karşı iyi niyetli ve sakin yaklaşmaya çalışın. Bu sayede zarar görmeden atlatabilirsiniz. Parasal açıdan, Haziran ayı oldukça iyi bir dönem. Bunun nedeni ise, yönetici gezegeniniz Merkür ile Venüs'ün Yengeç burcunda, ikinci evinizde Satürn'e katılması.

Kredi başvurusu yapmayı düşünüyorsanız, Ocak ve Şubat ayları arasında yapmanız iyi olacak. Bu dönem sadece kredi değil aynı zamanda vergi konularını, sigorta ve miras gibi konuları da ilgilendiriyor.

Merkür ve Venüs, Mayıs ve Haziran tarihleri arasında burcunuzda olacak. Bu dönemde çekiciliğiniz üst seviyede olacak. İstediğiniz bir şeyi elde etme konusunda oldukça iyi olacaksınız. Ağustos ve Eylül ayında Venüs, duygusal bağları ve romantizmi temsil eden Terazi burcuna, beşinci evinize girdiği zaman aşk konusunda derinlikler olacak. Bu dönemlerde yeni tanışacağınız birisi ile Ekim ve Kasım arasında birlikteliğiniz farklı boyutlara geçebilir. Bunun nedeni ise, ilişkileri temsil eden Yay burcuna, yedinci evinize Plutoya katılacak olan Venüs.

2014 yılında yaklaşık on ay boyunca Terazi burcunda, beşinci evinizde olacak olan Jüpiter, aşk hayatınızın yoğun ve eğlenceli bir hal almasını sağlayabilir. Birden fazla partneriniz olabilir. Fiziksel ilişkinin yoğun yaşandığı birlikteliğiniz olabilir. Varsa, evlatlarınız ile ilişkileriniz iyi yönde gelişmekte. Yaratıcılık gerektiren konularda yeteneğiniz üst seviyede.

Uranüs Balık burcunda, onuncu evinizde bu durum da hiç beklenmedik olaylar yaşanabilir. Hiç beklemediğiniz bir anda iş değişikliği ya da meslek değişikliği yapmak zorunda kalabilirsiniz. Halkla ilişkiler bölümünde bir işe başlayabilirsiniz. Yaşadığınız şehirden kariyerinizin gidişatı için ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Venüs, Şubat ve Mart aylarında Balık burcunda olacak. Bu dönemde maaş artışı ve ikramiye söz konusu olabilir. Aynı şekilde Şubat ve Mart aylarında Balık burcunda olacak olan Merkür, kariyeriniz ile ilgili konularda sezgilerinizi kullanmanızı sağlayabilir. Nisan ve Haziran aylarında ise tüm gücünüzü kariyeriniz için sarf edebilirsiniz. Bunun nedeni ise, Bu tarihlerde Balık burcunda olacak olan Mars.

Jüpiter, Ekim ayında Akrep burcuna, altıncı evinize geçecek. 2015 senesine kadar da burada kalacak. Bu durumda gün içindeki rutin işlerinizde fazlalaşma olabilir. Sorumluluklarınızda artışlar olabilir ancak bu durumunda üstesinden gelerek dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. İş hayatınızda düzen sağlanacağı için, çalışma isteğiniz artabilir. Altıncı ev, sağlık ile ilgili konuları da temsil ettiğinden dolayı, sırt ve bel ağrısı yaşanabilir. Yeme ve içme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Burcunuzu yöneten Merkür, 2014 Yılında üç kez gerileyecek bu durum, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

İkizler Burcu 2014 Falı. İkizler Burcu 2014. 2014 İkizler Burcu Fal.