Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Koç Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Koç Falı

Koç Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Koç Burcu

2014 senesi sizin için oldukça iyi bir sene olacak. Uzun yıllar boyunca çabalamak zorunda kalmış olabilir, bunun karşılığını ise görmemiş olabilirsiniz. Ancak bu yıl böyle olmayacak, çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Harcamalarınızı, banka hesabınızı ve yaptığınız yatırımları, varsa başka hesaplarınızı incelemelisiniz. Çok ince ayrıntıla girmenize gerek yok, üstünden geçin yeterli olacak. Maddi açıdan iyi olacak dönemleriniz, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları. 2014'ün ikinci altı aylık kısmında gücünüzün neredeyse tamamını maddiyat ile ilgili konulara ayıracaksınız ve buna deyecek.

Ailenizden veya size yakın olan diğer kişiler Eylül ayında, paylaşmakta olduğunuz kaynaklar üzerinde dikkat çekici roller gösterebilirler. Bu kişi veya kişiler zam alabilir veya miras sahibi olabilirler. Bu durumun size de faydası olacak. Çalıştığınız işte zam almanız, yükselmeniz ve size kazanç sağlayacak iş değişimleri için, Ocak ve Kasım ayları oldukça iyi bir dönem.

2014'te genel olarak en iyi dönemleriniz, Mart ve Haziran ayları. Bu dönemlerde daha çekici ve duygu yüklü olabilirsiniz. Bu süreçten sonra durumlar değişebilir. Manevi konularda dikkat çeken zamanlar ise, Ekim, Kasım ve Aralık ayları. Odak noktalarınız arasında bu sene ürün veya eşya tanıtımı, yayımcılık ve reklamcılık olacak.

Satürn, Temmuz ayında Aslan burcunda olacak ve uzun bir süre Güneşiniz ile uyumlu açıda olacak. Bu transit, hayatınızda yeni bir döneme, sınıfa işaret eder. Hayatınız ve yaşantınız ile ilgili bazı durumlarda hızlı ancak olumlu ilerlemeler göstereceksiniz. Sorumluluklarınıza göre yaşıyorsanız, Aslan burcunda olacak olan Satürn, başarıyı size getirecek.

Aşk, romantizm gibi konularda en iyi dönemleriniz, Nisan ayının ortalarına kadar olan dönem. Bunun nedeni ise burcunuza girecek olan Venüs. Venüs, yeni ilişkiler veya var olan ilişkilerde mükemmel zamanlar yaratacak. İlişkilere tutku, doğallık ve sadakat getirecek.

2014 Yılında üç kez gerileyecek olan Merkür, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Koç Burcu 2014 Falı. Koç Burcu 2014. 2014 Koç Burcu Fal.