Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Kova Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Kova Falı

Kova Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Kova Burcu

2014 yılı sizin için son derece ilginç, farklı geçebilir. politikaya bakış açınız, dünya görüşünüz ve dini konulara bakış açınız yeni fikirler, farklı düşünceler ile değişebilir. Eğitime devam ediyorsanız 2014 yılı sizin için harika olacak. Bu yıl yeni bilgiler öğrenme isteğiniz oldukça fazla. Metafizik düşüncelere ilginiz var ise ve bu konuda çalışma yürütüyorsanız bu yıl kendinizi geliştirme açısından birçok fırsat önünüze çıkacak.

Burcunuzu yöneten Uranüs, yıllardır Balık burcunda bulunmakta. Bu zamana kadar, Uranüs'ün etkilerine karşı bir fikriniz oluşmuş olmalı. Eğer oluşmadıysa, Uranüs'ün öngörülemeyen değişimleri yönettiğini bilmelisiniz. Uranüs, maddi kaynakları ve bireysel değerlerinizi yöneten Balık burcunda. Bu konumdan dolayı, maddi açıdan iniş - çıkışlar yaşanabilir. İş değişikliği yapabilir ya da maddiyata karşı bakış açınız değişebilir.

Pluto, her zamanki gibi yavaş hareketine Yay burcunda, on birinci evinizde devam ediyor. Pluto'nun etkisi tam olarak hissedilmez ancak bir o kadarda güçlüdür. Uzun süredir dostlarınızla, iş arkadaşlarınızla değişimler yaşıyor olabilirsiniz. Hayalleriniz ve idealleriniz değişime uğramış olabilir. Her zamankinden farklı bir duruma karşı gidiyor olabilirsiniz.

Temmuz ayından itibaren, fiziksel yaşamı yöneten Satürn Yengeç burcunda, altıncı evinizde olacak. Temmuz ayından sonra da Aslan burcuna, yedinci evinize geçecek. 2014 yılında ilk yedi ay, iş yaşantınızda aldığınız sorumluluklar fazlalaşabilir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla mesai harcayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla veya elemanlarınızla ilişkilerinizde uyuşmazlık olabilir bunun nedeni ise ilişkilerinizi sınırlı tutuyor olmanız.

Satürn, Temmuz ayından sonra ise Aslan burcuna geçiyor. Bu durumla birlikte kendinizden yaş olarak büyük birisine aşık olabilirsiniz. Bunun haricinde size ihtiyacı olan insanlar olabilir, yardım eliniz açık olsun. Satürn, bu evrede güneşinizle negatif açıya sahip olacak. Bu konumda, sanki bir darbe almış gibi hissedebilirsiniz. Bir bakıma da Satürn'ün bu konumu iyi gelebilir, bitirmekte karar veremediğiniz bir ilişkiyi sonlandırabilmeniz için sizi cesaretlendirebilir. 2016 yılında bu geçiş sonunda, hayatınızdan çıkması gereken birçok insan hayatınızdan çıkmış olacak.

Duygusal konularda bu yıl Şubat, Mayıs, Haziran, Ağustos, Eylül ve Aralık ayları oldukça iyi geçecek diyebiliriz. Bu tarihler arasında fiziksel ilişki konularında, aşk açısından iyi geçecek dönem ise Mart ve Nisan ayları.

Jüpiter, Ekim ayından sonra iş hayatını yöneten Akrep burcunda, onuncu evinizde olacak. Meslek hayatınızda dikkat çekici yükselmeler yaşayabilirsiniz. Bunun haricinde Eylül ve Ekim aylarında Venüs Akrep burcunda, onuncu evinizde olacak. Bu dönemde iş hayatınız açısından yeni atılımlar yapmanız için oldukça iyi bir dönem.

2014 Yılında üç kez gerileyecek olan Merkür, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Kova Burcu 2014 Falı. Kova Burcu 2014. 2014 Kova Burcu Fal.