Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Terazi Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Terazi Falı

Terazi Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Terazi Burcu

2014 yılı genel olarak iyi geçecek bir yıl. 2014'ün büyük çoğunluğunda, bereketi temsil eden Jüpiter burcunuzda olacak. Bu durum, yaşamınızda gelişmeleri ve başarıları size sunacak. İş hayatınızdan dolayı yurtdışına seyahat edebilir, farklı ülkelerde başarılı olabilirsiniz. Romantizm ve duygusal konularda ise, yurtdışından birisi ile yakınlaşabilirsiniz. Bu dönemde keyfiniz yerinde olacak ve olaylara iyi yönden bakabileceksiniz. Yüzünüzden gülümseme eksik olmayacak. Kendinize olan güveniniz ise üst seviyede. Tüm bunların sonucunda çekiciliğiniz ve karizmanız harika durumda.

Ekim ayında Akrep burcuna, ikinci evinize girecek olan Jüpiter, maddi konularda önemli gelişmeleri beraberinde getiriyor. Bu dönemde maaşınızda artış söz konusu olabilir ve ikramiye alabilirsiniz. Borsada başarı gelebilir, hisselerinizde artış olabilir. Birde kişiselliği temsil eden ikinci ev, duygularda artış gösterebilir. Değer verdiğiniz şeylerin arttığını göreceksiniz. İnançlarınıza daha sıkı bağlanabilirsiniz. Bu sebeple yurtdışına bile çıkabilirsiniz. Politikaya olan bakış açınız değişime uğrayabilir.

Fiziksel yaşamı yöneten Satürn, Temmuz ayına kadar Yengeç burcunda, on birinci evde geçişine devam ediyor. Bu geçiş yaklaşık 2016 senesinin ortalarına kadar devam edecek. Bu geçiş, hedeflerinize ulaşmanızda size yardım edecek. Aynı hedefleri paylaştığınız kişiler ile, ortak projeler içerisinde bulunabilirsiniz. Ayrıca bu projeler için aranılan insan bile olmanız muhtemel. Hedeflerinize ulaşmakta son derece sıkı çalışıyorsunuz bu sayede başarıya ulaşmanız daha kolay oluyor. Satürn, Yengeç burcunda, onuncu evinizde geçişine devam ederken başlattığınız çalışmalar, Satürn'ün Aslan burcuna geçmesiyle başlattığınız çalışmalarına meyvelerini alacaksınız.

Beklenmedik değişimleri, kişiselleşmeyi ve zekayı yöneten Uranüs, uzun süredir Balık burcunda, altıncı evinizde. Bu ev iş ve sağlık konularını yönetir. Günlük rutin işlerinizde, sağlık konularında beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizi başka alanda sürdürmeye karar verebilir, iş değişikliği yapabilirsiniz. Seçeceğiniz alan ise daha çok size hitap eden alanlar olabilir. Gün içinde yapmakta olduğunuz rutin işlerinize farklı boyutlar katabilirsiniz.

Uzun süredir Kova burcunda, beşinci evde geçişte olan Neptün, yaratıcılığınızın üst seviyelere çıkmasını sağlıyor. Bu durum kimi zaman değişebilir ancak uzun süreli olmayacaktır. Bazı zamanlar yaratıcılığınız ile ilgili konularda sorunlarınız olabilir. Bu durum biraz karışıklık yaratabilir ancak bu sayede evrenselliği görebileceksiniz.

Uzun süredir Yay burcunda, üçüncü evde geçişine devam eden Pluto, kalıcı ve köklü değişimleri temsil eder. Aile içindeki kişilerle, yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde değişimler söz konusu. Ev değişikliği yapabilirsiniz. İletişim yeteneklerinizde dikkat çekici değişimler olabilir.

2014 Yılında üç kez gerileyecek olan Merkür, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Terazi Burcu 2014 Falı. Terazi Burcu 2014. 2014 Terazi Burcu Fal.