Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Yay Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Yay Falı

Yay Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Yay Burcu

Burcunuzu yöneten Jüpiter, Ekim ayının sonuna kadar Terazi burcunda, on birinci evinize olan hareketine devam ediyor. İletişim yeteneğiniz özellikle arkadaşlık anlamında üst seviyelere çıkıyor. Hedeflerinizde ve isteklerinizde artışlar olacak. Birlikte çalıştığınız iş arkadaşları, dostlarınız sayesinde bu yıl hayatınızda önemli fırsatları yakalayabilirsiniz. Hayalleriniz daha farklı yönde ilerleyebilir. Bu konular üzerinde çok düşünmemeli, pratiğe geçirmelisiniz.

Jüpiter, Ekim ayında Akrep burcunda, on birinci evinizde olacak. Yaklaşık olarak 2015 yılına kadar da burada bulunmaya devam edecek. Bu geçiş, asıl işiniz dışında yürüttüğünüz işlerde başarılı olmayı sağlayacak. Bu durum atik halinize pek uyum sağlayamayabilir ancak arayış içinde olan yanınıza uyum sağlayacaktır. Kendi iç dünyanızı keşfedecek, kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz. Eğer ruhsal sorunlarınız varsa atlatmanız daha kolay olacak. İnançlarınız artış gösterecek. Ruhsal ve dini konularda kendinize yardımı dokunacak yardımcı veya danışman bulabilirsiniz. Sanatsal konularla ilgileniyorsanız Jüpiter'in konumu bu konuda size yardımcı olacaktır.

Baştan sona değişimi temsil eden Pluto, çok uzun süredir burcunuzda bulunmakta. Plutonun etkisini geçen yıllara oranla bu yıl daha çok hissedeceksiniz. Bu dönemi ise, 13 - 17 Aralık tarihleri arasında doğmuş olan Yay burcu insanları daha çok hissedecek. Pluto'nun güneşinizle aynı açıda olmaları var olan güç sorunları da beraberinde getirir. Bu sorun sizden de kaynaklanabilir, çevresel etkenlerden de. Aynı zamanda iç dünyanıza kapanabilirsiniz.

2014 yılında, Temmuz ayına kadar sorumluluğu temsil eden Satürn Yengeç burcunda, sekizinci evinizde geçişine devam ediyor. Bu geçiş, maddi konularda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Maddi konular sadece sizin gelirinizi değil aynı zamanda ortak gelirlerde de sorunları getirebilir. Değer verdiğiniz ve inandığınız şeylerden dolayı çevrenizdeki insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendi koyduğunuz kuralları yeniden inceleyebilir, üzerine düşebilirsiniz.

Satürn Temmuz ayında, 2016 yılına kadar kalmak üzere dokuzuncu evinize, Aslan burcuna geçiyor. Bu geçiş, eğitim konularını ve seyahatleri ön plana çıkaracak. Tabii bu konularda sorunlar yaşayacak olmanız kaçınılmaz. Okulu bırakabilir, yapmak üzere olduğunuz yolculuklarınızdan vazgeçebilirsiniz. Bu durum canınızı sıkmasın, aksine bu durumdan karlı çıkabilirsiniz. Karlı çıkıp çıkmamakta sizin bu zamana kadar yaşamınızda neler yaptığınıza bağlı olarak değişecek.

Neptün, Kova burcuna üçüncü evinize giriyor. Neptün'ün bu konumuyla, bilim-kurgu ile ilgilenen bu alanda yazarlık yapan kişiler son derece avantajlı olacak. Bunların içine şairleri de katabiliriz. Ressamlık yapan kişiler var ise, ne yapmak istediğinize karar veremiyorsanız bu sorun ortadan kalkacak. Aradığınız ilhamı bulacaksınız. 2014 yılında aile ile ilgili konularda ve yakın akraba ilişkilerinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Birde resmi belgeleri imzalamadan önce en ince ayrıntısına kadar okuduğunuza emin olun.

Beklenmedik değişimleri temsil eden Uranüs Balık burcuyla, dördüncü evinizle geçiş durumunda, Bu geçiş zamanında taşınabilir, kişisel konularda da değişimler yaşayabilirsiniz. Taşınmaya karar verirseniz, yeni evinizdeki komşularınızla ilişkilerinize dikkat edin.

Aşk açısından 2014 yılında en iyi geçecek dönemler ise, Ekim ayı ve Kasım'ın ilk haftası. Bunun nedeni ise, Venüs'ün burcunuzda bulunacak olması. Bunun haricinde Venüs'ün Aslan burcuna geçeceği Haziran ve Temmuz ayları da iyi geçecek.

2014 Yılında üç kez gerileyecek olan Merkür, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Yay Burcu 2014 Falı. Yay Burcu 2014. 2014 Yay Burcu Fal.