Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Yengeç Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Yengeç Falı

Yengeç Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Yengeç Burcu

Birlik, uyum ve birliktelikler konusunda 2014 yılı sizin için oldukça iyi geçecek. Daha önce başlamış olduğunuz ancak bir sonuca varmamış olan projeler, tasarılar, ilişkiler bu yıl sonuca ulaşacak ve beklentilerinizin karşılığını alacaksınız. Sabırlı olma, koruma içgüdüsü ve tutum bu sene dikkat çekici olacak.

Satürn, fiziksel yaşamı temsil eder ve yıllardır burcunuzda bulunmakta. Yaşam ile ilgili konularda hayalden uzak durmanızı öneriyor ve bunu yapmanız için zor kullanıyor. Burcunuzda bulunan Satürn, daha fazla sorumluluk almanıza, sıkı bir disiplin içerisine girmenize neden olabilir. Daha önce planlamasını yaptığınız bir durumun gerçekleşmesinde büyük bir öneme sahiptir. Temmuz ayında sonra erecek olan bu geçiş, devam ederken yeni projelere başlamak iyi fikir değil. Geçişin bitmesini bekleyin. Yenisine başlamadan önce daha önce başlamış olduğunuz projeleri tamamlamalısınız.

Satürn, Temmuz ayında Aslan burcuna ikinci evinize giriyor ve burada iki seneden fazla kalacak. Maddi konularda gecikmelere ve kısıtlamalara neden olan Satürn, maddi bu konularda düzetmeleri de sağlar. Yeni kazanç yolları bulmanıza da katkı sağlar. Geçiş döneminde, değerleriniz de değişimler söz konusu olabilir.

Zekayı ve kişiselliği simgeleyen Uranüs, çok uzun süredir Balık burcunda geçiş halinde ve Güneşiniz ile uyum içerisinde. Bu geçiş uzun süre daha devam edecek. Uranüs, kalıp haline gelmiş davranışları ve birliktelikleri değiştirecek etkilere sahiptir. Kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsanız, bu hangi alan olursa olsun artık geride kalacak. İsteyerek yapacağınız bu durum karşısında korkuya kapılabilirsiniz ancak ilerleyen dönemlerde bu durumda ortadan kalkacak, engeller yok olacak. Uranüs, Haziran ayında ters istikamette gidecek. Kasım ayında ise, tekrar normal yönde yoluna devam edecek. Bu dönemde, bakış açınızda değişimler yaşanabilir.

Balık burcunda, dokuzuncu evinizde olan Uranüs, beklenmedik yolculukları beraberinde getirebilir. Hazırlıklı olmalısınız. Eğitim ile ilgili konular tekrar gündeme gelebilir. Denizaşırı ülkelere olan ilginizde artış olabilir.

Yeni yıldan Ekim ayına kadar olan süreçte Jüpiter, Terazi burcunda, dördüncü evinizde olacak. Bu süreçte ev değişikliği yaşanabilir, daha geniş bir ev ihtiyacı duyabilirsiniz. Hane değişikliği olmadan da evinizde birtakım yenilikler olabilir. Bunun haricinde kalıcı akraba misafirliği, yeni bir bebek sahibi olabilirsiniz.

Aşk açısından Haziran ayından itibaren daha güzel gelişmeler olacak gibi görünüyor. Venüs, Eylül ayından Ekim ayına kadar olan süreçte Akrep burcuna, beşinci evinize giriyor. Bu geçiş, gizli saklı birliktelikler yaşamanıza neden olabilir. Zaten bir ilişkiniz var ise, daha da güçlü birliktelik haline dönüşecek.

Aşk açısından iyi geçecek diğer dönem ise Ekim ayının sonlarında başlayacak ve 2015 yılının Haziran ayına kadar devam edecek. Jüpiter Akrep burcuna, beşinci evinize giriyor, bu ev duygusal ilişkileri ve aşkı temsil eder.

2014 Yılında üç kez gerileyecek olan Merkür, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Yengeç Burcu 2014 Falı. Yengeç Burcu 2014. 2014 Yengeç Burcu Fal.