Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2015-fali/goster.php on line 2
Aslan Burcu 2015 Falı Günlük Fal 2015 Aslan Falı

Aslan Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Aslan Burcu

Sevgili Aslan burcu, 2015 yılında belki de hayatınızın en önemli süreci içerisinde olacaksınız. Geride bıraktığımız yıllarda sekizinci eviniz çok fazla etki altındaydı. Üzerinizde olan baskılardan, bu yıl içerisinde kurtulacaksınız. Hem fırsatlarla karşılaşacak hem de değişiklik yapma imkânı yakalayacaksınız. Özellikle Mayıs 2015'ten sonra, hayatınızda farklı olan şeylerle karşılaşacak ve aydınlanacaksınız. 2014 yılının sonlarına doğru bu etkileri hissetmiş olmanız gerekiyor. İki yıllık süreç içerisinde çok fazla radikal davranışlar sergileyeceksiniz. Düşüncelerinizi özgür bırakmalısınız. Fikirlerinize güvenin, sizi aydınlatacak çalışmaların içerisine sürükleneceksiniz. Yıl içerisinde iş, aşk ve eğitim konularında sürekli olarak fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hayata bakış açınız ve inandıklarınız değişecek. Yanı insanlarla tanışma fırsatları yakalayacaksınız. Hayatınıza giren insanlar, farklı ortamlarda bulunmanızı ve çevrenizin genişlemesini sağlayacak. Karşılaştığınız bu fırsatlar, aşk hayatınızın da hareketlenmesini sağlayacak. Bazı Aslan burcu insanları, 2015 yılında yurtdışına gidebilir. Aldığınız etkileri, yılın başlarında çok daha fazla hissedeceksiniz. Eğitim hayatına devam eden Aslanlar, 2015 yılında önceliklerini bu alana verecek. Bazılarınız çok farklı alanlara yönelecek ve kişisel olarak gelişim gösterecekler. 2015 yılında hayatınıza girecek kişiler, beklenmedik değişimleri ve gelişmeleri de beraberinde getirebilir, hazırlıklı olun.

2015 yılında yeniliklere açık olmalısınız. Öğrenimine devam eden Aslanlar, bu alanda çok fazla aydınlanacak ve tam anlamıyla bir uyanış içerisine gireceksiniz. Eğitim yaşantınızda yaşanacak farklılıklar, hayatınızın başka seviyelere ulaşmasına neden olabilir. Bu yıl içerisinde ani kararlar alabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, siz yön değiştirmekte zorluk yaşamayacaksınız.

Haziran 2015'te sizi sevindirecek çok fazla haberle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca seyahatlerde yoğun olacak. Hayatınız açısından, istediğiniz seviyelere ulaşmanızı sağlayacak gelişmelerle karşılaşacaksınız. Fazlasıyla şanslı olacak, istediğiniz girişimleri yapabileceksiniz. Hukuksal alanda gelişme bekleyen Aslanlar, 2015 yılında ufak tefek sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Hızlı ilerlemeyi düşünüyorsanız, bu yıl içerisinde canınız sıkılabilir.

2015 yılında karşılaşacağınız önemli fırsatlar ise Jüpiter sayesinde olacak. Çok fazla gelişme ve fırsatla karşılaşacaksınız. Karşılaşacağınız olumlu süreç, sizi çok fazla mutlu edebilir. Bu yıl içerisinde ortağınızın ya da eşinizin maddi durumu da önem kazanıyor. Bu nedenle, aslında sizin olmayan maddi kaynakları bu yıl içerisinde olumlu düzeyde kullanabilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın parasal durumu, size yeni kaynaklar getirebilecek şekilde olabilir. Ayrıca alacak ya da verecekler konusunda da şanslı olacaksınız. Alacağınız destekler artıyor. Yaşanacak gelişmeler, yeni kararlar almanızı sağlayabilir. Ortak işler konusunda, yapacağınız girişimler hız kazanacak. Sigorta, miras ve borç konularında şanslı olacaksınız.

2015 yılı içerisinde Jüpiter'in şans ve iyimser tarafını fazlasıyla hissedeceksiniz. Birikim yapma düşünceniz varsa, bu yıl içerisinde olumlu adımlar atacaksınız. Yatırımlarınızı daha iyi yapabileceksiniz. Maddi anlamda krediniz artıyor ve bu durum daha rahat olmanızı sağlayacak. Geride kalan yıl içerisinde yaşanan maddi dalgalanmalar, 2015 yılı içerisinde yaşanmayacak. Özellikle Haziran ayından sonra eğitim hayatınızı ilgilendiren güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Seyahatler konusunda da fazlasıyla hareketli olacaksınız. Hayatınıza yeni insanlar girecek ve çok fazla aktif olacaksınız. Eylül ayından, yılsonuna kadar olan dönemde maddi durumlar daha da önemli hale gelecek. Yeni destekler alacak, yeni kazanç kapıları açacaksınız. Ortaklaşa işler konusunda da başarı sizin olacak. Yaşanacak gelişmeler ve sürprizler çok fazla sevindirici olacaktır.

2015 yılında kazancınız artacak ancak riskli işlere girmemeye çalışmalısınız. Büyük beklentiler, yanlış adımlar atmanıza neden olabilir. Mantıklı ve son derece dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca duygusal anlamda da güzel gelişmeler yaşanacak. Birlikte olduğunuz kişiyle duygusal anlamda daha da yakınlaşabilirsiniz. Partnerinizle yapacağınız paylaşımları daha olumlu ve verici bir şekilde yapmalısınız. Karşı cinse duyduğunu ilgi, bu yıl içerisinde karşılıksız kalmayacaktır. Birliktelik, 2015 yılında daha da güçlü olacak. Birbirinize çok fazla şey kazandıracaksınız.

Sevgili Aslan burcu, 2015 yılında belki de sizi zorlayacak şey iş hayatınızdan kaynaklı olan gelişmeler olacak. Değişen şartlar, sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Çalışma şartlarınız veya ortamınız değişime uğrayacak. Sorumluluklarınız artacak ve çok daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız. Bu zamana kadar denemediğiniz yolları istediğiniz gibi kullanmakta zorlanabilirsiniz. Alıştığınız ve bağlılık gösterdiğiniz tüm şartlar değişecek. Daha fazla mücadeleci olacaksınız.

Satürn, Ekim 2015'ten sonra burcunuzu etkiliyor olacak ve bu durum eğitim, iletişim konularında daha dengeli ve paylaşımcı olmanızı sağlayacak. Son derece olumlu ve uzlaşma taraftarı olacaksınız. Aileden ya da değer verdiğiniz kişiden kaynaklanan gelişmeler, var olan sorumluluklarınızın daha da artmasına neden olabilir. 2015 yılında sarf edeceğiniz sözleri iyice düşünmeli ve gururlu yönünüzü çok fazla açığa çıkarmamaya çalışmalısınız.

Aslan Burcu 2015 Falı. Aslan Burcu 2015. 2015 Aslan Burcu Fal.