Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2015-fali/goster.php on line 2
Balık Burcu 2015 Falı Günlük Fal 2015 Balık Falı

Balık Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Balık Burcu

Sevgili Balık burcu, 2015 yılını unutmayacağınızı ve çok güzel gelişmelerin yaşanacağını belirtmek gerekiyor. Jüpiter, yıl içerisinde hiç beklemediğiniz, sizi çok fazla memnun edecek fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak. Geçen yılı, içinize dönük ve ruhsal anlamda sıkıntılarla geçirdiniz. Geçen yılı, bu yıla hazırlık olarak görebiliriz ve fazlasıyla yoruldunuz. 2015 yılının Haziran ayına kadar olan döneminde harika fırsatlar elde edecek, başarılı olmanızı sağlayacak adımlar atacak ve hayatınızın belirli bölümlerini yeniden şekillendireceksiniz.

2015 yılında çok daha bilinçli hareket edeceğinizi söylemek gerekiyor. Fazlasıyla şanslı olacaksınız. Olumlu ve sizi tetikleyecek koşullarla karşılaşmanız muhtemel. Özellikle kişisel açıdan istediğiniz düzenlemeleri yapabileceksiniz. Yapacağınız başlangıçlar, kişisel olarak çok daha fazla güçlenmenizi sağlayacak. Aklınızda bulunan planları ve hedefleri daha mantıklı değerlendirebileceksiniz. Öğrenmeye açık olacak ve kişisel olarak çok daha iyi ilerlemeler kaydedebileceksiniz. Bu gelişmeler, özellikle kariyeriniz açısından çok iyi olacak. İstediğiniz destekleri görebileceksiniz ve özgüveniniz artacak. Yine de mantıklı ve son derece akılcı adımlar atmayı unutmamalısınız. Özgüveninizin yüksek olması ve fazlasıyla iyi niyetli olmanız, iş konusunda veya özel hayatınızda zarar görmenize neden olabilir. 2015 yılında, belki de hayatınızda bir kez karşılaşacağınız fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu nedenle, 2015 yılı sizin açınızdan unutulmaz bir yıl olacak.

Satürn, disiplin sağlayan ve eğiten gezegen olarak bilinmektedir. Ekim 2015'e kadar burcunuzu etkiliyor olacak. Bu nedenle ortak maddi gelirler ve paylaşımlar konusunda çok daha dikkatli olmalısınız. Maddi anlamda var olan sorumluluklarınız daha da artabilir. Aynı zamanda evlilik hayatınız ve anlaşmalarınız da bu etkilerden nasibini alacak. Yine de en dikkat çekici nokta, finansal durumlar olacak. Zaman zaman krizlerle karşılaşacaksınız ancak moralinizi bozmayın, engelleri tek tek aşmayı başaracaksınız. Ortak iş yapan Balıklar, geride bıraktığımız yıl içerisinde çok yeni bilgiler ve kazanımlar elde etti. Bazılarınız için ders niteliğinde bir yıldı. 2014 yılı geride kaldı ve 2015 yılında kendi ayaklarınızın üzerine çok daha fazla duracak, yere sağlam basacaksınız. Risk almaktan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Kontrolü asla ama asla elden bırakmayın. Öz kaynak konusunda da temkinli ve tedbirli olmanızda fayda var. Bazı Balık burcu insanları bu dönem içerisinde eşinin ya da ortağın maddi sorumluluklarını üstlenebilir.

Sevgili Balık burcu, 2015 yılında hem ilişkilerinizde hem ortaklıklarınızda daha mantıklı olmalısınız. Gelişmelerin istediğiniz düzeyde olmasını istiyorsanız bunları uygulamalısınız. 2017'ye kadar olan süreçte, duygusal anlamda daha olumlu paylaşımlar yapacaksınız. Aynı zamanda ortak işler konusunda da beklentilerin artıyor olması, size fazladan yük binmesine neden olacaktır. Yıl içerisinde eksik olan yönlerinizi daha net görebilecek, yetersiz olduğunuz alanlarda daha başarılı adımlar atabileceksiniz. Yıl içerisinde, varsa birlikteliğiniz manevi anlamda yaşanacaklar sizi çok fazla memnun edecek.

2015 yılında yaşanacak en güzel gelişmeler ve değişiklikler parasal anlamda olacak. Var olan yeteneklerinizi daha özgür ve cesur bir şekilde hayata geçirebileceksiniz. Özellikle Mayıs 2015'ten sonra Uranüs, ani ve beklenmeyen gelişmelerle sizi şaşırtacak. Uzun süredir özgürlük isteğiniz vardı ve bu yıl istediklerinize sahip olacaksınız. Aynı zamanda kendinize yeni kazanç yolları bulabileceksiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi değerler, 2015 yılında kesinlikle değişime uğrayacak. İçten değer verdiğiniz durumların değişime uğraması sizi fazlasıyla şaşırtabilir. Çok fazla ani ve beklenmedik kazançlarla karşılaştığınız gibi kayıplarla da karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönem içerisinde gereğinden fazla riskler almayın. Aklınıza hiç gelmeyecek işlerden para kazanabilirsiniz. Bütçeniz olumlu anlamda çok fazla değişime uğrayacak. Çalışma kapasiteniz artacak ve işiniz açısından çok verimli olacaksınız. Özgürlük isteğiniz, daha bağımsız işlere yönelmenize neden olabilir.

2015 yılında geleceğiniz açısından çok daha realist düşünceler içerisinde olacaksınız Balıklar. Planlarınızın değişime uğrayacak olması, daha sonradan nasıl bu kararları aldım demenize neden olabilir. Arkadaşlıklarınız ve sosyal hayatınız farklılıklar getirecek. Daha fazla grup aktivitelerinde bulunacaksınız. Bazılarınız politikayla, bazılarınız da sosyal hayatlarıyla çok fazla meşgul olacak. Hangi alana zihinsel olarak yoğunlaşırsanız yoğunlaşın çok fazla güçleneceksiniz.

2015 yılı içerisinde geleceğinizi ilgilendiren hedeflerinizde yeni yapılanmalar içerisinde olacaksınız ve yaşanacak bu süreçten asla korkmamalısınız. Direnmeyin, hatta değişime istekli olun, karlı çıkan siz olacaksınız. Arkadaşlıklarınız, sosyal yaşantınız, aile hayatınız ve birlikteliğiniz değişime uğrayacak. Değişimleri bir olumsuzluk olarak görmemeli, aksine hedeflerinizi bu yönde belirlemelisiniz. 2015 yılında şans ve başarı sizden yana olacak.

Balık Burcu 2015 Falı. Balık Burcu 2015. 2015 Balık Burcu Fal.