Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2015-fali/goster.php on line 2
Başak Burcu 2015 Falı Günlük Fal 2015 Başak Falı

Başak Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Başak Burcu

Sevgili Başak burcu, 2015 yılında olumlu ve size fayda sağlayan süreç içerisinde olacaksınız. Hem ortaklıklar hem de ikili ilişkiler konusunda çok fazla fırsatla karşılaşacaksınız. Yılın başlarından itibaren, özellikle ikili ilişkiler konusunda rahatlayacaksınız. Son derece şanslı ve iyimser olacaksınız. Güzel ve faydalı ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özellikle iş konusunda yeni ortaklıklara imza atabilirsiniz ya da hâlihazırda bulunan ortaklığınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Kariyerli ve güçlü kişilerden önemli desteklere alacaksınız. Bu dönem içerisinde karşınıza yeni insanlar çıkacak ve bazıları hayatınıza iyimserlik kazandıracak. Size güven verecek kişilerle karşılaşacaksınız.

2015 yılında karşınıza çok fazla fırsat çıkacak ve siz de bu fırsatları en iyi şekilde değerlendireceksiniz. Hayatınıza giren kişiler riskleri seviyor olabilir ya da çok fazla kendilerinden emin konuşuyor olabilirler. Siz, bu kişilere karşı yine de dikkatli olmaya çalışmalısınız. Beklentiler konusunda çok aşırıya kaçmayın ve daha gerçekçi hareket edin. Bu yıl içerisinde yeni anlaşmalar yapabilir ve kendinize yeni kazanç kapılarını aralayabilirsiniz. Hayatınızın her bölümünde olumlu değişiklikler yaşanacak. Eylül ayından yılsonuna kadar olan dönemde yeni anlaşmalar üzerinde çok fazla yoğunlaşacak ve sonuca bağlamak adına birçok girişimlerde bulunacaksınız. Aşk hayatınızda da güzel gelişmeler yaşanacak. Partneriyle sorun yaşayan kişiler, bu dönem içerisinde aralarındaki sorunu ortadan kaldırabilir. Daha ılımlı yaklaşımlarda bulunacak ve daha şanslı olacaksınız. Bekâr olan Başak burcu insanlarının hayatına istedikleri gibi kişiler girebilir. Evli olan Başaklar, eşiyle daha güzel paylaşımlarda bulunacak ve aralarındaki bağı daha da kuvvetlendirecek.

Satürn, 2015 yılında kendi geliriniz ve kazançlarınız konusunda mücadeleci olmanıza neden olabilir. Parasal ve finansal düşünceleriniz bu dönem içerisinde ufak tefek testlerden geçecek. Fazla iyimser olmamaya çalışın. Önemli yeteneklere sahipsiniz ve bunları kazanca dönüştürmek istiyorsanız çok fazla çaba göstermeniz gerekiyor. Maddi anlamda yaşanacak gelişmeler, ortaklıklar konusunda da sizi etkileyecek. Ortağınızla birlikte önemli adımlar atabilirsiniz. Sanatsal alanda faaliyet gösteren Başaklar, bu dönem içerisinde önemli gelirler elde edebilirsiniz. Sürekli arayış içerisinde olacaksınız.

Maddi harcamalarınızı gözden geçirmeli ve toparlanmayı hedeflemelisiniz. 2015 yılında bütçenizi zorlayacak harcamalardan ve gelişmelerden uzak durmalı ve son derece dikkatli olmalısınız. Mantıklı davranın ve parasal anlamda birikim yapmaya çalışın. Bu sayede kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. İş konusunda kendinizi geliştirebileceğiniz güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız. Parasal anlamda karşılaşacağınız durumları hafife almak gibi acemice hatalar yapmamalısınız. Aksi halde karşılaştığınız hataları çözüme kavuşturma yolunda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

2015 yılını yatırım yılı olarak görmelisiniz. Güzel ve size ileriye dönük kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sizin olmayan maddi kaynaklar konusunda daha dikkatli adımlar atmalısınız. Kendi birikimlerinizi kendiniz yapmalı, başkalarına güvenmemeye çalışmalısınız. 2017 yılına kadar olan süreçte çok fazla başarılar elde edebilirsiniz. İstediğiniz başarılara ulaşmanız için gerekli olan şartlarla karşılaşacaksınız. Satürn, daha disiplinli ve realist olmanızı sağlayacak. Satürn sayesinde çok fazla şey öğreneceksiniz.

Plüton, 2015 yılında sizi etkiliyor olacak ve bu durum kriz ve zorlukları da beraberinde getirebilir. Yine de moralinizi bozmayın ve yaşanacak köklü değişimlere hazırlıklı olun. Sosyal ve aşk hayatınızın etki altında olacak olması, bu alanda çok büyük değişimler yaşamanıza neden olabilir. Aşk hayatınıza olan bakış açınız değişebilir. 2015 yılında, zaman zaman daha tutkulu aşklara yöneleceksiniz.

Sevgili Başak burcu, 2015 yılı içerisinde duygularınızı istediğiniz şekilde ifade edemeyebilirsiniz. Yine de daha yoğun paylaşımlar içerisinde olacaksınız. Zaman zaman kendinizi aşka bırakmakta zorlanabilirsiniz. Zorlu ve bir o kadar da mücadeleci bir dönem olacak. Aynı zamanda var olan hobileriniz de değişim gösterecek. Şimdiye kadar denemediğiniz şeyler deneyebilirsiniz. Ayrıca tasarım ve dizayn konularına da yönelebilir, bu uğraşları meslek haline getirebilirsiniz. Fazlasıyla dönüşüme uğrayacak ve bunların sonucunu uzun süre hissedebileceksiniz. Evli ve çocuk sahibiyseniz, çocuklarınızla olan ilişkilerinizi daha farklı noktalara taşıyabilirsiniz.

2015 yılında finansal açıdan zaman zaman krizler yaşayacağınızı belirtmiştik. Krizlerin aşılması biraz çaba ve zaman isteyecek ancak istediklerinize kavuşabileceksiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olayların hayatınızı etkileyeceğini unutmamalısınız. İstediğiniz ve beklediğiniz desteğin gelmesi fazlasıyla zorlu olabilir. Uranüs, 2015 yılında beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kalmanıza neden olacak. Birikim yapmanız yararlı olacak ancak çok ani kararla yatırım yapmak biraz riskli olabilir. Daha doğrusu siz isteyerek risklere adım atabilirsiniz. Ne olursa olsun ayaklarınızı yere daha sağlam basmalısınız. Gözünüzü açmalı ve adımlarınızı buna göre atmalısınız. Yaşanacak her türlü terslikleri göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca 2015 yılında duygusal olarak da huzursuz ve eleştirisel süreçler içerisine gireceksiniz.

Başak Burcu 2015 Falı. Başak Burcu 2015. 2015 Başak Burcu Fal.