Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2015-fali/goster.php on line 2
Boğa Burcu 2015 Falı Günlük Fal 2015 Boğa Falı

Boğa Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Boğa Burcu

Sevgili Boğa burcu, 2015 yılında hem krizli hem de bol fırsatlı dönemler yaşayacaksınız. İlk olarak hayatınıza fırsatlar ve değişim girecek. Bunun sonucunda daha mücadeleci olacaksınız. Plüton, uzun süredir burcunuzu etkiliyor ve hayata bakış açınız, yabancılarla iletişiminiz ve eğitim hayatınız bu durumdan etkileniyor. Dünyanız genişliyor. Şimdiye kadar karşılaşmadığınız fırsatlarla ve olanaklarla karşılaşacaksınız. Deneyimleriniz çok daha farklı olacak. Önümüzdeki süreç oldukça uzun ve bu süreç içerisinde çok fazla şeyin değiştiğini göreceksiniz. İnandıklarınız, bu yıl içerisinde değişim gösterebilir ya da bir dizi testten geçebilir. Hayatınıza giren yeni insanlar ve yeni düşünceler sizi etkileyecek. Aynı zamanda akademik durumlar da çok farklı noktalara ilerleyebilir. Geride kalan iki yıllık süreçten itibaren, bu alanda çok daha hırslı yaklaşımlar sergilediniz.

2015 yılında hem eğitim hayatınızı hem de iş hayatınızı kökten değiştirebilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yaşanacak gelişmeler, farklı kültürlerin içerisinde olmanızı ve düşünce yapınızın değişmesini sağlayacak. İnancınızı da sorgulayabilirsiniz. Önünüzde zorlu bir süreç var ve sizde bu süreçle mücadele etmeye hazır olmalısınız. Hem sağlamcı hem de radikal yanlarınız daha oturaklaşacak. Özellikle iş hayatınızdan kaynaklı seyahatler çok daha yoğunlaşabilir. Çalışma yaşantınız olumlu ve verimli bir şekilde değişim gösterebilir. Sorumluluklarınız, profesyonel anlamda daha da artacak. Realist ve ciddi olmak sizin en önemli görüşünüz olmalı. Bakış açınızı daha da genişletmelisiniz, dar bakış açısı size sıkıntılar yaratabilir. Yaşanacak köklü değişimler sizi korkutmasın. Çok fazla geleneksel yaklaşım içerisinde olmak, karşılaşacağınız engellerin daha zorlu olmasına neden olabilir.

Jüpiter, 2015 yılında sizi koruması altına alacak ve pek çok konuda şanslı olacaksınız. Uzun dönemde size fayda sağlayacak işlerde pozitif kararlar alabilirsiniz. En dikkat çekici yanı ise, ümitleriniz konusunda olumlu gelişmeler yaşanacağı. Hedeflerinize ilerlerken, çevrenizde bulunan kişilerden veya hayatınıza giren yeni insanlardan destek görebileceksiniz. Yeni ve daha öncekilerden farklı paylaşımlara son derece açık olmalısınız. Sosyal olarak daha aktif olacak ve grup aktivitelerine daha fazla zaman ayıracaksınız. Hem hedefleriniz hem de planlarınızı hayata geçirmek ve diğer insanlara aktarabilmek için iyi bir dönemdeyiz. Sosyal çevrenizde yaratıcılığınız ve başarılarınızla dikkat çekebileceksiniz. "Ben" duygusundan biran önce sıyrılmalısınız. Bunu başardığınız takdirde, karşınızdaki insanların yararına olabilecek çalışmaların içerisine girebilirsiniz. Sosyal hayatınızın getireceği sıcak dostluklara da hazırlıklı olmalısınız. Bu yıl içerisinde hayatınıza çok farkı insanlar girecek ve birbirinden farklı deneyimler yaşayacaksınız. Yeni birliktelik kurabilir ya da yeni dostlara sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda maddi durumunuzu etkileyecek gelişmelerde yaşanacak. İş hayatınızda başarılı olmak, maddi anlamda da rahatlamanızı sağlayacaktır. İleriye dönük planlarınızı daha mantıklı yapabileceksiniz.

Sevgili Boğa burcu, 2015 yılında yaşanacak tüm gelişmeler iş hayatınızı da etkileyecek ve Satürn sayesinde çok fazla fırsatlarla karşılaşacaksınız. Satürn, sizi yükselişe geçirecek ve siz de bu durumdan olabildiğince faydalanmalısınız. Özellikle Ekim 2014'ten bu yana ev hayatınız, sağlık durumunuz ve çalışma şartlarınız değişmeye başlamıştı. Satürn'ün disipline eden ve kısıtlayan yanlarını çok fazla hissettiniz. 2017'ye kadar da bazı testlerden geçeceksiniz. İş hayatınız daha yoğun bir hal alabilir ve sorumluluklarınız artabilir. Çok daha fazla çaba harcayacaksınız. Her duruma hazırlıklı bir şekilde yeni yıla girmelisiniz. Zaman zaman sizi yıldırabilecek çalışmalar içerisine girebilirsiniz ancak iş hayatınızın ilerleyen dönemlerini düşünerek hareket etmelisiniz.

2015 yılında, iş hayatınızın ilerleyen dönemlerini etkileyebilecek çalışmalar içerisine girebilirsiniz. Çok fazla fırsatla karşılaşacaksınız, önemli olan sizin doğru olan fırsatları değerlendirmeniz. Emek isteyen işler sizi korkutmasın. Eksik olan yönlerinizi keşfedebilir ve geliştirebilirsiniz. Çalışma ortamındaki arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri daha da sağlamlaştırabilirsiniz. Ortak çalışmalar içerisine girmek, yeni fikirlere sahip olmanızı da sağlayabilir. Yine de sağlığınızı zorlayabilecek şartlardan olabildiğince uzak durmalısınız. Fiziksel olarak fazlasıyla yorgun olabileceğiniz bir dönemdeyiz.

2015 yılı içerisinde çok daha dikkatli olmanız gereken dönemler olacak. Uranüs, yıl içerisinde birtakım zorluklarla karşılaşmanıza neden olabilir. Uğraştırıcı, zorlaştırıcı ve değiştirici durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumlar iş, ev, aile ve aşk hayatınızda yaşanabilir. Ani sürprizlere de hazırlıklı olmalısınız. Her şey kontrolünüz dışında gerçekleşecek.

2015 yılında yaşanacak tüm şartlar sizin isteğiniz dışında gerçekleşecek sevgili Boğa burcu. Riskler, zaman zaman kontrolü kaybetmenize neden olabilir. İçerisinde bulunacağınız bu süreç sizi fazlasıyla yakından etkileyecek. Güven kaybı yaşayacağınız gelişmeler söz konusu olabilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler, kafa karışıklığı yaşamanıza neden olabilir. Gizli kapaklı iş yapıyorsanız, bu durum aşk, aile ya da iş hayatınız olabilir, gizledikleriniz başınıza iş açabilir. Bu dönem içerisinde daha önce size düşmanlık besleyen kişilerle de tekrar karşılaşabilirsiniz, dikkatli olun.

Uranüs, yıl içerisinde size olumlu getirilerde de bulunacak. Yenileneceksiniz ve bilinçaltınız değişecek. Ruhsal olarak çok daha fazla gelişim gösterecek ve iç dünyanızı değiştirme şartlarını elinizde hissedeceksiniz. Karşılaşacağınız olayları kontrol etmeye çalışmayın, akışına bırakmanız daha iyi olacaktır. Bu dönem içerisinde hayatınızı önemli düzeyde etkileyebilecek aktiviteler içerisinde olacaksınız. 2015 yılında ruhsal olarak da çok daha iyi seviyelere yükseleceksiniz.

Boğa Burcu 2015 Falı. Boğa Burcu 2015. 2015 Boğa Burcu Fal.