Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2015-fali/goster.php on line 2
Koç Burcu 2015 Falı Günlük Fal 2015 Koç Falı

Koç Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Koç Burcu

Sevgili Koç burcu, 2015 yılında hayatınız açısından büyük değişimler yaşanacak. Yılın ilk günlerinden itibaren üzerinizdeki etkileri fazlasıyla hissedeceksiniz. Bu yıl, belki de hayatınız boyunca bir kez karşılaşacağınız gelişmeler ve fırsatlar olacak. 2017 yılına kadar kişisel olarak her türlü değişime hazırlıklı olmalısınız. Kişiliğiniz yenilecek ve daha özgürlükçü olacaksınız. Yapılanma içerisinde olacağınız bir süreçtesiniz. Hayatınız için önemli olan bu dönemi en iyi şekilde ele almalısınız. Hiç beklenmeyen, aniden karışınıza çıkabilecek durumlara karşı esnek davranmayı, ayak uydurmayı bilmeli ve öğrenmelisiniz. Gelecek değişim rüzgârları sizi çok farklı noktalara taşıyabilir. Kişiliğiniz yeni bir kimlik kazanacak. Hayata baktığınız pencere daha da genişleyecek ve değişecek. Ne kadar cesur olduğunuzun daha net farkına varacaksınız. Yeniliğe açık yapınızı tekrar keşfedeceksiniz. Farklılık, 2015 yılında anahtar kelimeniz olacak. Bambaşka konularda, bambaşka başlangıçlar yapacaksınız.

Özellikle Mayıs 2015'ten sonra hayatınızın daha fazla değişeceğini söylemeliyiz. Uranüs, bu dönemden sonra sizi daha fazla etkiliyor olacak ve önemli tetiklemeler yapacak. Yenilikler, kişisel olarak daha sağlam duruş sergilemenizi sağlayacak. İkili ilişkileriniz daha dikkat çekici olacak fakat daha fazla özgürlük isteğinde olacaksınız. İsteğiniz, birlikte olduğunuz kişiye daha farklı görünmenize neden olabilir. Bireysel olarak hareket edecek ve daha fazla bağımsızlık isteğinde olacaksınız. Birlikteliğiniz var ise, 2015 yılı içerisinde aniden değişimler yaşanabilir.

Plüton, iş hayatınızda yaşanacak krizlerin yanı sıra, kariyeriniz açısından da daha sıkı çalışmanızı sağlayacak. Odaklandığınız konulara daha sıkı bağlanacaksınız. Yapılanmalar oldukça uzun süreli olacak. Plüton, siz farkında olmasanız dahi sizi çok fazla etkiliyor. Mücadele isteyen konular ve karşılaştığınız konular sizi fazlasıyla zorlayacak. Zorluk çekseniz dahi hedeflerinize kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. İş hayatınızın, kariyerinizin ve amaçlarınızın güncelleneceği bir yola gireceksiniz. Var olan sorumluluklarınız ve kariyer yaşantınız tümüyle değişime uğrayabilir. 2015 yılı içerisinde sorumlu olduğunuz konularda daha sıkı çalışmalar yapacaksınız. Sosyal çevrenizde daha başarılı olmak isteyeceksiniz ve bunun için çaba göstereceksiniz. Daha ciddi olacak ve daha fazla kurallar içerisinde hareket edeceksiniz. Odak noktanız, statüsü yüksek kişiler ve zirveye tırmanmak olacak.

Sevgili Koç burcu, 2015 yılı içerisinde çevrenizdeki kişiler size daha farklı bakabilir. Duruşunuzu değiştirebileceğiniz gelişmelere odaklanacaksınız. Özellikle mesleki konularda beklenenin dışında tercihler yapabilirsiniz. Alıştığınız kuralları, var olan gücünüzle birleştirdiğiniz zaman farklı noktalara ulaşabilirsiniz.

Hayatınızı ilgilendiren başka bir gelişme ise Satürn tarafından kaynaklanacak. Satürn, disiplin eden ve kısıtlayan gezegen olarak bilinmektedir. Hayatınızın belirli bölümlerinden önemli dersler çıkartacaksınız. Özellikle ikili ilişkiler konusunda daha farklı bakış açısına sahip olacaksınız. Birlikteliği olan Koç burcu insanları, 2015 yılı içerisinde ilişkisini yeniden tanımlamak zorunda kalabilir. Karşınıza çıkan sorunları bu dönem içerisinde kendi lehinize çevirebilirsiniz. Birlikteliğiniz konusunda daha sabırlı olmalısınız.

Satürn ve Uranüs'ün yıl içerisinde sizi etkiliyor olması, özellikle iş hayatınızda alacağınız kararları önemli kılacak. Tek başınıza kararlar almak fazlasıyla zorlaşabilir. Yeni anlaşmalar yapacak ve yeni tekliflerle karşılaşacaksınız. Kariyeriniz olumlu anlamda değişecek ve önemli olan karşınıza çıkan fırsatları mantıklı bir şekilde değerlendirmek. İşbirliği içerisinde olmaya çalışmalısınız. Şartları iyi değerlendirdiğiniz sürece size destek verecek kişilerle de karşılaşabilirsiniz. Tam tersi bir şekilde hareket ederseniz, birlikteliğinizde kopmalar söz konusu olabilir.

2015 yılının ilk aylarından itibaren kendi iç dünyanızı yeniden keşfetmeye başlayacaksınız. Özellikle Haziran 2015'e kadar hem ruhsal anlamda hem de manevi anlamda arayış içerisinde olacaksınız. Huzur, yıl içerisinde en çok aradığınız şey olacak. Hisleriniz ve var olan gücünüz, hayata karşı bakış açınızın değişmesini sağlayacak. İnandığınız ve değer verdiğiniz herşeyin yeniden yapılandığını göreceksiniz. Kendinizi yenileyecek ve geçmişte yaptığınız hatalardan kurtulacaksınız. Haziran 2015'ten sonra hayatınız daha da renklenecek ve size heyecan veren dönemler içerisinde olacaksınız. Belkide hayatınızda bir kez karşınıza çıkabilecek fırsatlarla karşılaşacaksınız, en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın sevgili Koç burcu.

Koç Burcu 2015 Falı. Koç Burcu 2015. 2015 Koç Burcu Fal.