Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2015-fali/goster.php on line 2
Kova Burcu 2015 Falı Günlük Fal 2015 Kova Falı

Kova Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Kova Burcu

Sevgili Kova burcu, 2015 yılında hayatınızı ilgilendiren önemli ve bir o kadar da güçlü gelişmeler Satürn tarafından gelecek. Özellikle Temmuz 2015'ten sonra bu etkileri daha fazla hissedeceksiniz. Satürn, sizi eğitecek, daha fazla sorumluluk almanızı sağlayacak ve olgunlaştıracak. Kısacası Satürn, 2015 yılı içerisinde size çok fazla şey kazandıracak. Hayatınıza yeni insanlar girecek ve onlardan çok fazla şey öğrenecek, hayata bakış açınızı değiştirebileceksiniz. 2017 yılına kadar bu etkileri hissedeceksiniz. Çabalarınızın ve hırslı yapınızın size kazandıracaklarını hissedeceksiniz. Hayat felsefeniz, yıl içerisinde yeni bir yapılanmaya girebilir. Dünya, inanç ve hukuksal durumlar, bu dönem içerisinde yeni arayışlara yönelmenizi sağlayacak. İlgi alanınız değişirken, kendinizi kaybetmemeye dikkat edin.

Çevrenizdeki insanların davranış biçime ve inandıklarına karşı olan bakış açınızı kesinlikle değiştirmeli ve sınırlarınızı yeniden çizmelisiniz ancak çizginin esnek olmasında yarar var. Aksi halde bir takım olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışına seyahat etmeyi düşünüyorsanız, yıl içerisinde bu alanda bir takım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Gecikmeler söz konusu olacak. Tüm bunlara hazırlıklı bir şekilde 2015 yılını geçirmelisiniz. Yıl içerisinde çok önemli tecrübeler edineceksiniz ve bunlarda size çok fazla şey kazandıracak. Hayatınızdaki dengeler daha sağlam şekillere oturacak. Yaşanacak gelişmeler, özellikle kariyer yaşantınızı daha fazla etkileyecek. Yeni deneyimler elde edecek, eğitim hayatınıza daha fazla yoğunlaşacaksınız. Akademik çalışmalar, yeni tecrübeler ve deneyimler elde etmenizi sağlayacak. Bu dönem içerisinde yabancı uyruklu kişilerle de yakınlaşabilir, diplomatik ilişkiler kurabilirsiniz. Ayrıca hukuksal konularla da ilgileneceksiniz.

Jüpiter, 2015 yılında daha iyimser olmanızı ve maddi imkânlarda şanslı olmanızı sağlayacak. Ocak 2015'ten sonra kişisel olarak maddi geliriniz artacak ve iş hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz. 2014 yılında başlattığınız girişimlerin meyvelerini, 2015 yılı içerisinde toplayabilirsiniz. Gelir düzeyiniz yükselecek ve maddi anlamda çok fazla rahatlayacaksınız. Tüm bunlar için çaba göstermeniz ve çok çalışmanız gerektiğini unutmayın. Çok fazla kazanmak istiyorsanız, çok daha fazla çaba göstermelisiniz. Gelir düzeyinizin yükselmesi, maddi anlamda önemli girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Yine bu dönem içerisinde size fayda sağlayabilecek gruplar içerisinde olacaksınız. Hem dostlarınızın hem de iş arkadaşlarınızın desteğini fazlasıyla hissedeceksiniz.

Mayıs 2015'te Uranüs, burcunuzla etkileşimde olacak ve ani kararlar ve değişimler yaşamanıza neden olabilir. Özellikle kardeşler, partner ve arkadaşlar konusunda sürekli olarak değişim yaşanacak. İkili ilişkilerinizi daha mesafeli ve kişisel yapacaksınız. İkili ilişkilerdeki sınırlarınızı daha net çizebileceksiniz. Algılarınız ve bakış açınız değişime uğrayacak. İlişkiler konusunda yeni yöntemler bulacaksınız. İlgi alanlarınız değişecek, yeni eğitimler içerisine girecek ve düşüncenizde esneklik hâkim olacak. Ayrıca bu dönem içerisinde kısa seyahatlerde söz konusu olacak ve beklemediğiniz gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Haziran ayı içerisinde gezegenlerin işbirliği sürprizlerle karşılaşmanızı sağlayacak ve sizin için çok önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Eğitim hayatına devam eden Kovalar, 2015 yılı içerisinde başarıya daha fazla odaklanacaksınız. Atacağınız adımlar fazlasıyla olumlu olacak. Yaşantınızı değiştirebilecek haberler almayı bekliyorsanız, yıl içerisinde isteğiniz gerçekleşebilir. Kendinizi daha özgür hissedeceksiniz.

Plüton, 2015 yılı içerisinde kontrolünüz dışında gerçekleşen olaylarla karşılaşmanıza neden olabilir. Ayrıca size düşmanlık besleyen kişilerinde farkına varabilirsiniz. Yine bu dönem içerisinde sorumluluklarınız artacak, geleneksel konulara daha fazla yoğunlaşacak ve çok daha hırslı olacaksınız. Yine de dikkat edin, fazla hırslı olmak size zarar verebilir.

Sevgili Kova burcu, 2015 yılında iş hayatınızdan kaynaklı kısıtlanmalar söz konusu olabilir. Var olan düzeniniz sürekli olarak kontrol edilecek. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar ve gizli konularda Plüton'un etkisini kontrol etmeye çalışmamalısınız. Başınızın derde girmesini istemiyorsanız gözü kara bir şekilde işlere atılmamalısınız. Sevgili Kova, 2015 yılında kendi iç dünyanıza önem vermelisiniz.

Kova Burcu 2015 Falı. Kova Burcu 2015. 2015 Kova Burcu Fal.