Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2015-fali/goster.php on line 2
Terazi Burcu 2015 Falı Günlük Fal 2015 Terazi Falı

Terazi Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Terazi Burcu

Sevgili Terazi burcu, 2015 yılı sizin için fırsat niteliğinde ve bunu çok iyi değerlendirmeniz gerekiyor. 2014 yılında yaşanan birçok gelişme aslında istediğiniz gibi olmamış olabilir. Belki de yapacağınız girişimleri hayal ettiğiniz ya da düşündüğünüz gibi yapamamış olabilirsiniz. 2015 yılında kontrol sizin elinizde olacak ve özellikle Satürn'ün etkisi size bu konuda çok fazla yardımcı olacak. Bu yıl, hayatınızda yeni bir sayfa açacaksınız. Hem kısıtlayıcı hem de zorlayıcı yeni başlangıçlar, farklı hayatın kapılarını size açabilir.

Satürn, 2015 yılında size dersler verecek ve hayata daha gerçekçi bakmaya başlayacaksınız. Daha disiplinli davranışlar sergileyecek ve şartları daha doğru şekilde değerlendirebileceksiniz. Öncelikle iç dünyanıza yönelecek ve var olan eksikliklerinizi aramaya başlayacaksınız. Kişiliğinizin yeniden yapılanacağı bir dönemdesiniz. Bazı şartlar, yıl içerisinde daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Yeni ve fazlasıyla sağlam temeller atacaksınız. İşte tüm bunlar, Terazi burcu insanları için yeni bir başlangıç anlamına gelmekte. Ayrıca, özellikle iş hayatınız konusunda zorlu dönemler söz konusu olacak. Bu noktada önemli olan, konsantrasyonunuzun üst düzeyde olması ve yatırımları en iyi şekilde yapmak.

2015 yılında kariyerinizi etkileyecek testlerden geçeceksiniz. Özellikle fiziksel açıdan çok daha zorlanacaksınız. Bu dönem içerisinde sağlığınız zorlanabilir. Bu dönemin yorucu olacağını düşünürsek, sağlığınıza çok fazla dikkat etmeniz gerekecek. Yıl içerisinde yaşanacak en önemli gelişmeler ise, ikili ilişkilerde olacak. İkili ilişkiler söz konusu olduğunda daha mücadeleci olabilirsiniz. Birlikteliğinizde daha soğuk ve ters davranışlar sergileyebilirsiniz. Ayrıca birlikteliğinize yansıyacak eksikliklerinde farkına varacaksınız. 2015 yılı, hataları gözden geçirmeniz için de güzel bir yıl olacak. Ne olursa olsun Satürn, 2015 yılında size olumlu etkilerde bulunacak.

Uranüs, Mayıs 2015'ten sonra ani etkilerle karşılaşmanıza neden olacak. Bazılarınız Uranüs'ün etkilerini 2014 yılının sonlarında hissetmeye başlamış olabilir. Uranüs'ün olumlu etkileri yenilenmeler, beklenmedik gelişmeler ve sürprizlerle doludur. Hayatınız, hiç beklemediğiniz şekilde değişebilir. Ortaklık, evlilik ve ikili ilişkiler konusunda yeni bir döneme gireceksiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara daha farklı bakış açısıyla bakmayı öğrenmelisiniz. Mantıklı davranın ve yeniliklerin size kazandıracaklarını düşünün. Ortaklık söz konusu olduğunda da yenilikler yaşanacak ancak başkalarının sizden daha fazla söz söyleme hakkına sahip olması, koşullar konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Kontrol edemediğiniz her olayı daha esnek bir şekilde karşılamalısınız.

2015 yılı içerisinde, hâlihazırda bulunan ortaklığınız bitme noktasına gelebilir ya da bitebilir. İşbirliğinizin farklı noktalara taşınması söz konusu da olabilir. Gerek ortaklığınızda gerekse ikili ilişkilerinizde daha özgür bakış açısına sahip olacaksınız. Çevrenizde bulunan kişilerin de beklentileri bu anlamda sizi fazlasıyla zorlayacak. Hayatınıza girebilecek yeni kişiler, size yeni faydalar da kazandırabilir. Haziran ve Temmuz ayı içerisinde, özellikle iş konusunda daha mücadeleci olacaksınız. Bu dönem içerisinde baskı ve zorlama sonucunda karşınıza ufak tefek krizler çıkabilir. Birlikteliğiniz sizi zorluyor ve kısıtlıyorsa, 2015 yılında bitirebilirsiniz.

Sevgili Terazi burcu, 2015 yılında kökten değişim gösterebileceğiniz dönemler olacak. Plüton, aile ve psikolojik konularda sizi fazlasıyla etkiliyor olacak. Gelecek olan bu süreç, hayatınızla ilgili çok fazla şeyin değişmesine neden olabilir. Plüton, sıfırlayacak ve dönüşüme uğratacaktır. Özellikle duygusal olarak çok fazla zorlanacaksınız. Zaman zaman kendinizi tanıyamayabilirsiniz. Kişisel olarak çok fazla seçeneğiniz olmayacak ve kısıtlanacaksınız.

2015 yılında aile hayatınızı etkileyecek durumlarda olacak ve hem aile hem de iş konusunda daha fazla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Hâlihazırda bir yapınız var siz de bu yapıyı korumak adına mücadeleci olacaksınız. Özellikle aile konusunda çok daha fazla sorumluluk alacaksınız. Katı kurullar karşısında zorlanabilir, gizliliğe yönelebilirsiniz. Tüm bu etkiler, 2015 yılında hayatınızı değiştirecek ve siz de bu duruma kesinlikle hazır olmalısınız.

Terazi Burcu 2015 Falı. Terazi Burcu 2015. 2015 Terazi Burcu Fal.