Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2015-fali/goster.php on line 2
Yay Burcu 2015 Falı Günlük Fal 2015 Yay Falı

Yay Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Yay Burcu

Sevgili Yay burcu, 2015 yılı içerisinde geleceğinizi düşünerek hareket edecek ve planlarınızı buna göre yapacaksınız. Satürn, sosyal aktivitelerinizin ve sosyal çevrenizin daha da genişlemesini sağlayacak. Özellikle geçen yıl yaptığınız iş girişimleri, 2015 yılı içerisinde daha da geniş kitlelere yayılabilir. 2017 yılına kadar ilişkilerinizi daha dengeli ve anlaşma üzerine kuracaksınız. Sergilemekte olacağınız bu davranış biçimi, özellikle kariyeriniz açısından çok önemli olacak. Çalışma arkadaşlarınızla daha fazla paylaşımda bulunabilir ve bu sayede çok daha başarılı adımlar atabilirsiniz. Ortak işlere girişmek, var olan sorumluluklarınızın daha da artmasına neden olabilir. Bu yıl içerisinde hem yapıcı hem de paylaşımcı yönlerinizi daha fazla ön plana çıkartmalısınız.

2015 yılı içerisinde çok daha fazla sosyal ortamlarda bulunacak ve bu durumun getirilerine hayret edeceksiniz. Arkadaş ortamınız genişleyecek ve farklı ortamlarda bulunacaksınız. Hâlihazırda bulunan arkadaşlıklarınızı bu dönem içerisinde sorgulayabilir, yanlış ve size zarar verebilecek arkadaşlıklarınızı bitirebilirsiniz. Doğru ve size fayda sağlayan arkadaşlıklarınızı ise daha da sağlamlaştırmak için uğraşacaksınız. Başkalarıyla ilgili atacağınız her adımı daha dikkatli atacaksınız sevgili Yay burcu. Ayrıca iş hayatınızla ilgili gelişmelerde sizi daha farklı çalışmaların içerisine sokabilir. Fazlasıyla hareketli ve verimli olacaksınız.

Sevgili Yay burcu, 2015 yılında hedeflerinize ve beklentilerinize daha fazla zaman ayıracak ve özellikle aşk hayatınızı yeniden gözden geçirecek, bir denge içerisine oturtmaya çalışacaksınız. Haziran 2015'te aşk hayatınızda daha yaratıcı olacak ve güzel sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu alanda kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. 2015 yılında karşılaşacağınız ikinci önemli fırsat ise Jüpiter'den kaynaklanacak. Yeni yılın ilk aylarından itibaren çok daha iyimser davranışlar sergileyecek ve güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız. Özellikle aile hayatınızda pozitif gelişmeler yaşanacak ve kendinizi daha huzurlu hissedebileceksiniz. Şehir ya da ev değişikliği yapmak istiyorsanız, 2015 yılı içerisinde bu istediğinizin gerçekleşmesini sağlayacak fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Uranüs, 2015 yılında her anlamda yenilik ve fırsatlar getirecek. Uykuya daldığınız konularda birden uyanabilir, daha önce farkında olmadığınız şeylerin farkına varabilirsiniz. Hem aşk hayatınız hem de iş hayatınız yenilenme içerisine girecek. Bu alanlarda daha özgür hareket etmek isteyebilir, gerekirse yalnız başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Alışılmışın dışında ilişkiler kurabilirsiniz. Ancak iş ilişkileri konusunda daha demokratik olacaksınız. Solmuş ve artık size heyecan vermeyen ilişkiniz, 2015 yılı içerisinde bitebilir sevgili Yay burcu.

Söz konusu aşk olduğunda siz zaten bağımsız kalmayı seven bir burçsunuz. Beklenmeyen ve ani gelişen ilişkiler, bu yıl hayatınıza renk katabilir. Daha heyecanlı olacak ve kurduğunuz ilişkilere daha fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlanıyorsanız, bu yıl duygusal anlamda da değişim yaşanacak. Ayrıca hobilerinize daha fazla vakit ayıracak ve yeni hobiler edineceksiniz. Yine de şunu unutmayın, hayatınızın bazı kesimlerinde zorluklarla karşılaşacaksınız, hazırlıklı olmanızda yarar var.

Sevgili Yay burcu, 2015 yılının son dönemlerinde Plüton'un etkisini daha fazla hissedecek ve özellikle maddi anlamda daha da rahatlayacaksınız. Kazançlar konusunda çok fazla değişime uğrayacaksınız. Çok fazla para kazanmak için çok daha fazla çaba harcanması gerektiğini unutmamanız gerekiyor. Maddi anlamda kurulu olan sisteminiz değişecek. Her ne olursa olsun, 2015 yılında para kazanma kapasiteniz daha da artacak. 2015 yılında önemli olan şey mantıklı olmanız ve daima doğru adım atmaya çalışmanız.

Yay Burcu 2015 Falı. Yay Burcu 2015. 2015 Yay Burcu Fal.