Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2016-fali/goster.php on line 2
Aslan Burcu 2016 Falı Burçlar 2016 Aslan Falı

Aslan Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Aslan Burcu

Aslan burcu, 2016 yılında gezegenlerin güçlü etkileri altında olacaksınız. Aldığınız etkiler size zarar vermeyeceği gibi aksine hayatınızın düzene girmesini sağlayacak. İş hayatınızda olumlu gelişmeler meydana gelecek. Eğitim yaşantınız da düzene girecek. Notlarınızı düzeltecek ve arzu ettiğiniz okulda eğitim görme imkanı elde edeceksiniz. Geride bıraktığımız yıl içerisinde zorluklarla fazlasıyla mücadele etmek zorunda kaldınız ancak çok fazla üzüldüğünüzü ve çok fazla kısıtlandığınızı söyleyemeyiz.

2016 yılında tamamen yenileneceksiniz. Değişime ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz ancak yılın ilerleyen dönemlerinde çok fazla da zorluk yaşamayacak, aksine bu değişimden keyif almaya başlayacaksınız. İletişim yeteneğiniz üst seviyelere çıkacak, insanlarla istediğiniz gibi iletişim kurabileceksiniz. Kendinizi istediğiniz gibi ifade edebilecek olmanız oldukça önemli olacak. Yeni fikir ve görüşlerin sahibi olacaksınız.

2016 yılında yenilenen düşüncelerinizin size çok fazla faydası dokunacak. Özgür hareket edebildiğinizi hissedeceksiniz. Bu yıl, sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Hırslı ve hevesli olacak, hedeflediğiniz noktaya emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Başarıya ulaşacaksınız ancak ulaştığınız başarının da kalıcı olması çok daha önemli olacaktır. Bu yıl hayatınıza girecek insanlar size her konuda fayda sağlayabilir.

Hayatınıza giren kişiler yeni iş birlikleri kurmanıza ve yapmış olduğunuz çalışmaların güçlü çevrelere ulaşmasına yardımcı olacaktır. Kuracağınız iş birliği sayesinde finansal durumunuz her geçen gün daha da iyiye gidecek. Fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Kazanç kapıları aralayacaksınız. Bazılarınız bu yıl içerisinde terfi alacaklar. Maaşınızın da artma ihtimali var. Yılın ilk yarısı bu anlamda daha da dikkat çekici.

Aslan burcu, 2016 yılının ikinci yarısı iş ve aşk açısından çok daha yoğun geçecek. Sürekli olarak hareket halinde olacaksınız. Beklentilerinizin büyük ölçüde gerçekleşeceğini bilmelisiniz. Koşullar lehinize dönmüşken, yapmak istediklerinizi mutlaka yapmalısınız. Hayallerinizin ve düşüncelerinizin peşinden gitmelisiniz. Aile hayatınızda da her şey yoluna girmeye başlayacak. Aileyle ilgili sorumluluklarınızın artma ihtimali var. Bu durum sizi korkutmasın.

2016 yılında aşk hayatınız testten geçecek. Bu testten başarıyla ayrıldığınız sürece aşk hayatınızda arzu ettiğiniz şartlara da sahip olabilirsiniz. Yalnızlığınız bu yıl son bulacak ancak sırf biriyle bir ilişkiye başlamak için de duygularınızı bir kenara bırakmamalısınız. Hislerinizin peşinden gidin Aslan burcu. Doğru fırsatı değerlendirmeyi başarırsanız, arzu ettiğiniz aşk hayatına da sahip olabilirsiniz.

Bu yıl bazılarınız ciddi birliktelik içerisine girerken, bazılarınız da ayrılığın acı tarafıyla yüzleşmek zorunda kalacak ancak genel olarak bu yıldan, aşk açısından karlı çıkan siz olacaksınız. İş ya da eğitim hayatınıza verdiğiniz önemden çok daha fazlasını aşk hayatınıza vereceksiniz ancak bu demek değildir ki hayatınızın diğer bölümlerinde üzerinize düşeni yapmayacaksınız. Dengeyi kurmayı başaracaksınız. 2016 yılı, aşık olacağınız yıl olacak.

Aslan burcu, 2016 yılında her şey iyiye giderken, sağlığınızın da size sıkıntı yaratmasını istemiyorsanız üzerinize düşeni en iyi şekilde yapmalısınız. Siz, yerinde duramayan, sürekli hareket eden bir insansınız ve bu nedenle enerjinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. Yorulduğunuz ve kendinizi güçsüz hissettiğiniz dönemler olacaktır mutlaka ve bu gibi dönemlerde dinlenmeye, dengeli beslenmeye ve rahatlatıcı aktivitelerde bulunmaya özen gösterin.

Aslan Burcu 2016 Falı. Aslan Burcu 2016. 2016 Aslan Burcu Fal.