Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2016-fali/goster.php on line 2
Başak Burcu 2016 Falı Burçlar 2016 Başak Falı

Başak Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Başak Burcu

Başak burcu, 2016 yılında en dikkat çekici nokta, hayatınızda karşınıza çıkan her türlü sorun ve sıkıntıyla mücadele edecek olmanız. Yılın tamamında hırslı ve istekli olacaksınız. Bu durum, yıkılamaz olmanızı sağlayacak. Cesaretinizi en üst seviyelere çıkartacak ve istediğiniz gibi de kullanabileceksiniz. Yıl içerisinde çok fazla girişimde bulunacaksınız. Sabırlı olmayı başardığınız sürece de arzu ettiklerinize sahip olmayı başaracaksınız. Hırslısınız ve bu da acele kararlar vermenize neden olabileceği gibi zarar görmenize de neden olabilir. Dikkatli olun.

2016 yılında önemli adımlar atmadan önce planlı olmalısınız. Girişimleriniz size zarar verir mi, vermez mi öncelikle bundan emin olmalı ve daha sonra harekete geçmelisiniz. İçinizde bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji olacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde karşınıza çıkan sorunlarla tekrardan karşılaşmak istemiyorsanız hatalarınızdan ders çıkartmalı ve hata yapmamaya çalışmalısınız. Sorumluluklarınızı da aksatmamanız gerekiyor.

Başak burcu, sorumluluklarınızı zamanında ve en iyi şekilde yerine getirirseniz hem iş hem aile hem de özel hayatınızda olumlu gelişmelerle karşılaşırsınız. Özellikle iş hayatınızda dikkat çekebilirsiniz ve bu da ilerleyen dönemlerde terfi almanızı sağlayabilir. Başarınızla göz önünde olmaya çalışın. Fikirleriniz destek görecek. Bazılarınızın üst seviyede bulunan kişilerden maddi ve manevi destek alması söz konusu olabilir.

Eğitim hayatınıza son verdiyseniz veya başarıyla bitirdiyseniz, iş hayatına atılmakta şanslı olacaksınız. Genç yaşlarda yüksek konumlara ulaşma imkanınız var. Her açıdan değerlendirilmesi gereken fırsatlarınız olacak. Başarıya ulaşmak için yeteneklerinize ihtiyacınız olacak. Hislerinize de güvenin. Yılın ilerleyen dönemlerinde finansal durumunuz beklediğinizden daha iyi duruma gelebilir. Kariyerinizi üst seviyelere taşıyabilirsiniz.

2016 yılına girmeden önce veya yılın ilk aylarında kendinize yeni hedefler koymalısınız. İş dünyasında gerçek anlamda tecrübelerinizin fazlasıyla olduğunu düşünüyorsanız büyük hedefler, iş dünyasında yeniyseniz de kendinize küçük hedefler koyabilirsiniz. Ulaştığınız her hedef, geleceğiniz açısından önemli bir yere sahip olacaktır. Başak burcu, bu yıl göstereceğiniz her türlü çabanın ve çalışmanın karşılığını mutlaka alacaksınız.

Başak burcu, bu yıl sadece iş değil aşk konusunda da önemli ilerlemeler söz konusu olacak. İlişkinizde sağlamlık ön plana çıkıyor. Sosyal ortamlarda dikkat çeken kişi olacaksınız. Hayatınıza yeni insanlar girecek ve bunlardan bazılarıyla duygusal olarak yakınlaşacaksınız. Aynı şeylerden hoşlanmanız ve hayata bakış açınızın benzerliği sizi birbirinize itecektir. Hislerinize güvenmeniz gerekiyor. Duygusal açıdan zarar görmek istemiyorsanız da, emin olmadan harekete geçmemelisiniz.

Detaylara çok fazla önem vermeniz, ilişkiniz açısından rahatsız edici olabilir. Partnerinizle aranızda sıkıntı yaşıyorsanız kendinizde hata aramalısınız. Sorunların tüm sebeplerini partnerinizde aramanız biraz anlamsız olacaktır. İlişkinizin çıkmaza girdiğini düşünüyorsanız da son vermeniz hem sizin hem de partnerinizin yararına olabilir. Bazılarınız bu yıl evlilik kararı alacak ya da evliliklerinde güzel bir haber alarak mutlu olacaklar. Genel olarak aşk hayatınız sizi memnun edecek gelişmelerle dolu olacak.

Başak burcu, 2016 yılında hem zihinsel hem de fiziksel açıdan güçlenmeniz gerekiyor. Zaman zaman sağlık konusunda sıkıntılarla karşılaşacaksınız ancak bunları çözüme kavuşturmakta kararlı olmanız gerekiyor. Rutin olarak sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız. Yılın genelinde spor yapmanız size iyi gelecektir. Hobilerinize zaman ayırın. Uykunuzu düzene sokmalı, yeteri kadar dinlenmeli ve dengeli beslenmelisiniz. Sağlığınıza dikkat eder, üzerinize düşeni yaparsanız pek fazla sıkıntı yaşamazsınız.

Başak Burcu 2016 Falı. Başak Burcu 2016. 2016 Başak Burcu Fal.