Yay Burcu 2013 Falı

Yay Burcu 2013 Falı

Bu yıl, Pluto'nun etkilerini hayatlarında hissedecek olan Yaylar, 13 Aralık ile 17 Aralık arasında doğmuş olanlar.

Pluto'nun görevi yıkmak, yeniden inşa etmek ve değişim gerçekleştirmektir. Bu gezegenin yaratıcı-yıkıcı döngüsü çok güçlüdür. Pluto, başlangıçlar ve bitişlerle bağlantılıdır, yaşayan tüm canlıların dönüşüm evresini yansıtır. Bence Pluto'nun en önemli görevi dokunduğu her yeri yeniden canlandırmasıdır.

Mars, enerjiyi güçlü bir şekilde dışa vermemizi öğretirken, Pluto ise, enerjiyi içeri vererek biriktirmemizi ve böylece gerekli değişim gücünü sağlamamızı gösterir. Pluto ayrıca bize, dikkatimizi ve enerjimizi dağıtacak tüm gereksiz unsurları hayatımızdan çıkarmayı öğretir.

Pluto, gizli ve gömülü şeylerin tümünü yönetir. Ayrıca "çöp" olarak kabul edilen, diğer insanların bıraktığı ya da göremediği ödülleri temsil eder. Mesela sahip olduğunuzu bilmediğiniz bir beceriniz ortaya çıkabilir, belki de bu becerinizi biliyor ama değer vermiyordunuz.

Pluto'nun Güneş'inizin üzerinden geçmesiyle böyle bir yönünüzün olduğunu fark edebilirsiniz. Eğer bu sizin için gerçek olursa bu özelliğinizi ilerletmeye bakın, sevgili Yay. Zaman sizin zamanınız!

Pluto'nun etkisiyle düşünmeden konuşabilirsiniz — ama bu yıl, diplomat Jüpiter'in Terazi burcunda olup, sosyal becerilerinizi iyileştirmesiyle bu eğilim sona erecek. Önce düşünüp sonra konuşmanın faydalarını göreceksiniz!

Yıl, heyecan verici bir vurguyla bitecek. Evrenin galaksi merkezinin, Yay'ın 26 derecesinde olduğu kabul edilir—ve bu olmak üzere! Gelecek yıl, 18 Aralık 2014 günü tam bu 26. derecede olacak. Bu etki, büyük bir eğitimden geçtiğinizi ve kişiliğinizin güçlü olacağını simgeliyor.

16 Aralık günü, kişisel alanda çok güçlü bir gün olacak, bunu istediğiniz gibi kullanın. Eğer bu gün doğum gününüzse, o zaman söylediğim her şeyi ikiye katlayın! Güneş ile Pluto'nun buluşması tüm Yaylar için faydalı olacak. Bu dönem, taze ümitler ve yeni fikirler zamanı. Kendinize inanın, sevgili Yay! Kurmak istediğiniz yaşam daha yeni başlıyor!

Mars, 25 Aralık 2012'den, 6 Şubat 2013'e kadar Yay burcunda kalacak — bu çok büyük bir avantaj!

Savaşçı Mars'ın burcunuzda bulunması, size ağırlık ve otorite verecektir. Ayrıca kararlılık, güdüm, ısrarcılık, cesaret ve güven de verecektir yani başarıya ulaşmak için gerekli olan tüm özellikler.

Mars burcunuzdayken, en büyük, en riskli ve en cüretkar fikirlerinizi başkalarına anlatmalısınız. Bunların onaylanma ihtimali her zamankinden daha fazla olacak. (Belki de "hayır" diye bir cevabı kabul etmeyeceğinizdendir!) Önemli projelere veya atılımlara bu dönemde başlayın. Çok enerjik bir durumda olacağınızdan bu işlerin başlangıçları düzgün olacaktır.

Bütün yıl boyunca havada aşk büyüsü var, ama Ekim ayı çok parlak!

Bu yıl birkaç tane "karşılıklı ağırlama" var. Eğer iki burcun yönetici gezegeni birbirlerinin burcuna geçerlerse özel bir etki oluşur ve buna "karşılıklı ağırlama" denir. Ekim ayında Venüs, Jüpiter'in yönettiği Yay burcunda olacak, Jüpiter ise Venüs'ün yönettiği Terazi burcunda olacak.

Bu etki sayesinde arkadaşlarınızla, aşk hayatınız arasında önemli bir bağ kurulacak. Eğer bir arkadaşınız çöpçatanlık yapmaya kalkarsa, bırakın yapsın! Belki de arkadaş olarak gördüğünüz biri daha sonra hayatınıza girebilir. Tüm olasılıklara açık olun!

Venüs'ün ne zaman gerileyeceğini merak ediyor olabilirsiniz — 24 Aralık 2013'ten önce değil. Tüm pratik hedefler için yollar açık! Bu yıl Venüs'ün gerilemesi Kova burcunun erken derecelerinde olacak ve onu sizden daha fazla etkileyecek.

Beklenmeyen gelişmeler gezegeni Uranüs, haberleri aniden getirdiğinden "büyük uyandırıcı" olarak adlandırılır. Bu gezegenin görevi, modası geçmiş şeyleri süpürmek, yerine yeni ve daha güncel şeyler getirmektir.

Sevgili Yay, çok şanslı olabilirsiniz. Ama Uranüs'ün varlığı nedeniyle işler iki farklı yöne de gidebilir ve böylece önünüze engeller çıkabilir. Evinizi paylaştığınız arkadaşınız aniden taşınmaya kalkabilir veya yeni ev sahibiniz zorba gibi davranabilir.

Birçok olasılığı düşünmeye ve bunlara hazır olmaya çalışın. Evinizi sel, yangın ve benzer tür hasarlara karşı sigorta yaptırın.

Eğer evinizi başka arkadaşlarınızla paylaşıyorsanız, evden çıkmadan belli bir süre önceden birbirinize haber vereceğinize dair yazılı anlaşma yapın. Aile ilişkileri de sürprizler getirebilir.

Akıntıyla aynı yöne gitmeye bakın. Uranüs varken akıntıya karşı yüzmemek çok önemlidir. Meseleleri kendi yararınıza çevirmeye çalışın.