Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2017-fali/goster.php on line 2
Boğa Burcu 2017 Falı Burçlar 2017 Boğa Falı

Boğa Burcu 2017 Falı

Burçlar 2017 Falı Boğa Burcu

Boğa burcu, 2017 yılında geçen yıl olduğu gibi Satürn'ün etkisini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Önünüzdeki iki yıllık süreçte de burcunuzda bulunacak. Hayatınızın kısıtlandığını ve istediklerinizi yapamadığınızı düşünüyorsanız, bu yıl içerisinde farklılaştığını görebileceksiniz. Sorunlar ve sizi engelleyen koşullar teker teker ortadan kalkmaya başlıyor. Hayatınızın her alanında bazen düşüncesiz davranıyorsunuz ve bu sizi çok fazla zorluyor.

2017 yılında düşünceleriniz ve hayata bakış açınız yenilenecek. Yılın ilk günlerinden itibaren yapmanız gerekenlere odaklanabilirseniz, olumsuz olaylardan da uzak kalırsınız. Olgunluğunuz, yıl içerisinde üst seviyelere çıkacak. Hal ve hareketlerinizle de bunu hemen herkese göstereceksiniz. Özellikle iş ve kariyer yaşantınızda mutlaka disiplinli ve otoriter olmalısınız. Bunları sağlayabilirseniz, daha rahat iş hayatınız olacak.

Satürn, iletişim ve insan ilişkileri söz konusu olduğunda sizi olumlu anlamda etkileyecek. Yıkıcı ve bozucu değil daima yapıcı olmaya çalışacaksınız. Hal ve hareketlerinizin çevrenizde bulunan, birlikte iş yaptığınız kişileri memnun edeceğini bilmelisiniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şeyle karşılaşmayacaksınız Boğa burcu. Geride bıraktığımız yılda zorluklar sizi yıldırabiliyordu ancak bu yıl öyle olmayacak.

Kişisel olarak hiç olmadığınız kadar güçlü ve verimli hissedeceksiniz. Hatalarınızdan ders çıkartabilirseniz, çalışmalarınızdan arzu ettiğiniz sonuçları da alabilirsiniz. İş hayatınıza gereken önemi verecek, sorumluluklarınızı zamanında yerine getirecek ve kariyer basamaklarını hızla çıkacaksınız. Finansal durumunuzun size sorun çıkartmasını istemiyorsanız, üzerinize düşeni yapmalısınız. Hayalleriniz, hayal olarak kalmayacak Boğa burcu.

Hedefler ve projeler konusunda size destek çıkacak ve yönlendirecek bir kişi hayatınıza girebilir. Sizden daha tecrübeli insanların iş hayatlarında yaptıklarını en doğru şekilde analiz etmeli, kendinize örnekler çıkartmalısınız. Mesleki açıdan kendinizde gördüğünüz eksiklikleri teker teker ortadan kaldıracaksınız. Zihinsel açıdan rahat olduğunuz için düşüncelerinizde özgürlük gözlenecek. İş ve kariyer hayatınızda iyi yolda gidiyorsunuz. Terfi alabilir, maaşınızı artırabilirsiniz.

Zaman zaman karşınıza çıkan sorun ve sıkıntıların sadece iş hayatınızda değil aşk hayatınızda da olabileceğiniz unutmayın. Birlikte olduğunuz kişiyle birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. İyiye giden ilişkinizin sallantıya uğramasıyla beraber aslında birlikteliğiniz testten geçecek. Fırtınalı dönemi atlatmayı başarırsanız, birlikteliğinize daha sıkı bağlanabilir ve aranızdaki aşkın yeniden alevlenmesini sağlayabilirsiniz.

Boğa burcu, 2017 yılında partnerinizle aranızda bir sorun çıktığında yine partnerinizle kenetlenmelisiniz. Aslında aşk hayatınızda şans sizinle olacak. Sonlanmalar ve başlangıçlar bazılarınız için mutlaka olabilir. Hayatınıza girecek olan bir kişiyle duygusal anlamda yakınlaşacak ve birbirinize ilgi duyacaksınız ancak birlikteliği olan kişilerin çok dikkatli olmaları gerekiyor. Yalnız olan Boğa burcu insanlarının önü açık.

2017 yılında, hayatınızın her alanında yaşanacak olan hareketlilikler, sorumluluklar ve ilerlemeler yorucu olacaktır. Bu nedenle daima enerjinizi yenilemeli ve sağlık açısından kontrollü davranmalısınız. Genel olarak köklü probleminiz olmayacak. 2017 yılında sağlığınız geriye değil ileriye doğru gidecek. Süregelen sağlık sorununuzun da yavaş yavaş ortadan kalkacağını ancak sizin de biraz olsun mücadele etmeniz gerektiğini unutmayın.

Boğa Burcu 2017 Falı. Boğa Burcu 2017. 2017 Boğa Burcu Fal.