Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2017-fali/goster.php on line 2
Kova Burcu 2017 Falı Burçlar 2017 Kova Falı

Kova Burcu 2017 Falı

Burçlar 2017 Falı Kova Burcu

Kova burcu, 2017 yılında geçen yıldan başlayan gelişim ve değişim süreciniz devamlılığını sürdürecek ancak yılın ilk iki ayında bu sürecin tamamlanacağını bilmelisiniz. Zorlandığınız ve kısıtlandığınız için fırsatları değerlendirmekte başarısız oluyor ve gelişmeleri net bir şekilde göremiyordunuz. Kafanız aslında biraz olsun karışabilir. Yeni yılın sizi mutlu edeceğini ve huzur dolu olacağınızı da artık görmeniz gerekiyor.

2017 yılında attığınız her adımda sağlamlık gözlenecek. Fırsatları ve gelişmeleri dilediğiniz gibi kontrol edebileceksiniz. Gerek iş gerekse de özel hayatınızda karşınıza çıkan sorunlar sizi pek fazla zorlamayacak. Mantığınızı ve aynı zamanda duygularınızı kullanmalısınız. İkisi arasında yaşanabilecek olan dengesizlik sizi fazlasıyla yıpratabilir. Enerjiniz artıyor ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Yüksek enerjiniz sayesinde iş ve kariyer yaşantınızda basamakları hızla çıkabilir ve size verilen sorumlulukları zamanında yerine getirebilirsiniz. Hedeflediğiniz noktaya ulaşmanız aslında görüldüğü kadar zor değil. Olanakların ve fırsatların farkına varmalısınız. Doğru olanı yapar ve işinizi en iyi şekilde tamamlarsanız kimse sizin önünüzde duramaz Kova burcu.

Kova burcu, 2017 yılında sadece kişilerden değil gezegenlerden de olumlu destekler alacaksınız. Keyifleneceğiniz ve aldığınız destekle ilerleyeceğiniz bir süreç var önünüzde. Yılın ilk günlerinde hedef değişikliğine gidebilir ve hayal ettiğiniz iş hayatına da biraz olsun yaklaşabilirsiniz. İstemediğiniz ya da biri size zorla bir şey yaptırdığında fazla tembellik ortaya koyuyorsunuz. Fayda sağlanacak adımlar atın.

2017 yılının belirli zamanlarında duygular olarak kırılgan ve hassas olacaksınız. Aslında genel olarak mantığıyla hareket eden ve duygularını insanlardan gizleyen burç olarak dikkat çekiyorsunuz. Tüm bunların sonucunda aşk hayatınızla ilgili gelişmeleri değerlendirirken biraz olsun zorluk yaşayabilirsiniz. Özellikle süregelen birlikteliğinizde şartlar geriye doğru gidecek.

Süregelen birlikteliğinizde olumsuzlukların aşırıya kaçmamasını sağlamak en doğrusu olacaktır. Hisleriniz bu süreçte en büyük yardımcınız. Birlikte olduğunuz kişiyle herhangi bir tartışma yaşadığınızda çözüme kavuşturmayı da başarıyorsunuz, yeter ki isteyin. Birlikteliğinizden memnunsanız, sorunlar kafanıza fazla takmayın ancak son bulmasını arzu ediyorsanız da uzatmanın anlamı yok. Karar sizin Kova burcu.

2017 yılında sosyal hayat, yalnız olan Kova burcu insanlarına daha önce sunmadıklarını sunacak. Arkadaşlıklarınız belirli ölçüde değişim gösterecek. Aslında dostunuz gibi gördüğünüz bir kişinin sizi fazla umursamadığını fark edecek, arkadaşlığınızı sonlandıracaksınız. Bu süreçte hayatınıza giren kişiyle çok farklı şeyler yaşanacak. Bu kişi sizi arkadaşı olarak görebilirken siz ona başka türlü yaklaşabilirsiniz veya tam tersi o size başka, siz ona arkadaşça. İlginç bir süreç var önünüzde.

Kova burcu, 2017 yılında sağlığınızla ilgili gelişmelerde hızlanmalar yaşanacak. Enerjiniz bu yıl yükselişte olacak. Sinir sisteminizin hassas olacağını söylemek gerekiyor. Can sıkıcı ve gergin ortamlardan olabildiğince uzak durmalısınız. Devam eden sağlık sorununuz yıl içerisinde iyiye gitmeye başlayacak. Spor yapmaya ve düzenli olarak beslenmeye özen gösterin. Sağlık kontrollerinizi de asla aksatmayın.

Kova Burcu 2017 Falı. Kova Burcu 2017. 2017 Kova Burcu Fal.