Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2016-fali/goster.php on line 2
Boğa Burcu 2016 Falı Burçlar 2016 Boğa Falı

Boğa Burcu 2016 Falı

Burçlar 2016 Falı Boğa Burcu

Boğa burcu, 2016 yılında huzuru ve mutluluğu bulacaksınız. Sizin için en dikkat çekici gelişmeler bu yönde olacak. Geride bıraktığımız yıl içerisinde bu durumu sağlamakta zorlanıyor, bir türlü yüzünüz gülmüyordu. Artık şartları lehinize çevirmeyi başaracaksınız. Gelişmeleri doğru değerlendirecek ve sorunları ortadan kaldırmak adına girişimlerde bulunacaksınız. Özellikle iş ve duygusal konularda canınızı sıkan gelişmeler pek gündeme gelmeyecek.

2016 yılında hemen her şey istediğiniz yönde ilerlerken, finansal durumunuzun da üst seviyelere çıkmasıyla beraber kendinizi daha rahat hissedeceksiniz ve özgüveniniz artacak. Zaman zaman finansal olarak zorlanacaksınız ancak bunları da kolaylıkla çözümleyebileceksiniz. Parasal açıdan, gelir ve giderler arasında dengeyi kurmak zorundasınız. Giderlerinizin, gelirlerinizden fazla olması zarar görmenize neden olabilir.

Geride bıraktığımız yıl içerisinde çok fazla kısıtlanıyor ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok zorlanıyordunuz. Tüm bunlar geride kaldı Boğa burcu. Sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceksiniz. 2016 yılında keyif alacaksınız. Mutlu olacağınız bir yıla giriyorsunuz. Aşk hayatınızda ve iş hayatınızda risklerden kaçınmaya çalışın. Sorunlar pek fazla gündeme gelmeyecek ancak kafanızın fazlasıyla meşgul olma ihtimali var.

Boğa burcu, 2016 yılında Satürn'ün etkileri sizin lehinize dönmeye başlayacak. Bu sayede aşk ve iş hayatınızda çok fazla çaba göstermeden istediklerinize sahip olabileceksiniz. Var olan sorumluluklarınızı yerine getirmeden, yeni sorumlulukların da altına girmemeye çalışın. Karşınıza finansal durumunuzu olumlu anlamda etkileyecek fırsatlar çıkacak. Bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

2016 yılında hep daha ileriye adım atacaksınız. Bazılarınızın yurtdışına çıkma ihtimali var. Yapacağınız seyahat iş veya özel sebeplerden dolayı olabilir. Boğa burcu, bu yıl kişisel olarak güçlendiğinizi daha da fazla hissedeceksiniz. Sosyal hayatınız söz konusu olduğunda biraz geri planda kalabiliyordunuz. Artık sosyal hayatınız da hareketlenmeye başlayacak. Yeni arkadaşlıklar, yeni aşklar fazlasıyla olacak gibi görünüyor.

2016 yılında hayatınıza yeni insanları girecek. Bunlardan bazılarıyla duygusal olarak yakınlaştığınızı hissedeceksiniz. Aşk konusunda herhangi bir adım atmadan önce biraz daha düşünmeniz gerekiyor. Hem kendinizin hem de karşınızdaki kişinin hislerinden emin değilseniz, ilişkiye başlamanız da anlamsız olabilir. Bazılarınızın bu dönem içerisinde evlilik kararı alma ihtimali var. Aşk açısından güzel dönemler sizi bekliyor olacak.

Boğa burcu, 2016 yılının genelinde hemen her şey istediğiniz gibi olacak. İş hayatınızda arzu ettiğiniz konumlara gelecek ve istediğiniz maddi güce de sahip olma imkanı elde edeceksiniz. Yılın ilk günlerinde biraz daha sabırlı olmalısınız. Aşk hayatınızda da her şey istediğiniz gibi olabilir. Süregelen birlikteliğinizde huzuru ve mutluluğu yakalayacaksınız. Eğitim hayatınıza devam ediyorsanız da, notlarınızı yükseltecek, hayalini kurduğunuz okulda öğretim görme şansı elde edeceksiniz.

2016 yılında sağlığınız da iyi durumda olacak. Geçen yıldan var olan sağlık probleminiz var ise, kontrollerinizi mutlaka yaptırmalısınız. 2016 yılında enerjinize ihtiyacınız olacak Boğa burcu. Spor yapın, sosyal aktivitelere katılın, hem fiziksel hem de zihinsel açıdan en iyi konumda bulunmaya çalışın. Rahat olmanız gerekiyor. Sağlığınızı göz önünde bulundurarak hareket ederseniz, bu yıl büyük sıkıntılarla karşılaşmazsınız.

Boğa Burcu 2016 Falı. Boğa Burcu 2016. 2016 Boğa Burcu Fal.