Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2015-fali/goster.php on line 2
Akrep Burcu 2015 Falı Günlük Fal 2015 Akrep Falı

Akrep Burcu 2015 Falı

Burçlar 2015 Falı Akrep Burcu

Sevgili Akrep burcu, 2015 yılında Uranüs'ün hem sarsıcı hem de yenilikçi taraflarını iş hayatınızda hissedeceksiniz. Mayıs 2015'e kadar çalışma alanınız ve iş hayatınız ani değişikliklere uğrayacak. Gelişmeler açısından önemli bir dönemdesiniz. Bakış açınız daha özgür olacak. İş konusunda daha yararlı olmak isteyecek ve günlük rutinleri yeniden gözden geçirip, düzenleyeceksiniz. Yeni fikirler, yeni atılımlar yapmanızı sağlayacak. Çalışma hayatınız, 2015 yılında değişebilir ve iş ilişkileri daha fazla aklınızı meşgul edebilir. Yaratıcılık üst düzeyde olacak ancak iş ortamındaki düzensizlik, stresli olmanıza neden olabilir. Her gün, her işin aynı düzeyde olması canınızın sıkılmasına neden olabilir. Karşınıza çıkabilecek zorluklara ve başkalarının isteklerine karşı asi yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. 2015 yılında kişisel olarak daha bireysel hareket edecek daha özgürlükçü davranacaksınız. Bu davranışınız, yıl içerisinde zaman zaman sizi zorlayacak.

2015 yılında, söz konusu iş hayatınız olduğunda daha farklı ve daha önce denemediğiniz yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Farklı teknikler yaratacak, farklı yaklaşımlar deneyeceksiniz. Bu dönem içerisinde gerginliğinizin üst düzeyde olması, aldığınız sorumluluklarla beraber baskılarında gelmesine neden olabilir. Tüm etkiler, özellikle enerjinizin düşmesine ve sağlık açısından ufak tefek sıkıntılar yaşanmasına neden olabilir. Önümüzdeki iki yıllık süreç içerisinde, iş hayatında daha fazla özgürlükçü olacaksınız ve bu nedenle sürekli olarak iş değişikliği yapabilirsiniz. Şartlar ne olursa olsun, siz iş hayatınızda lider özelliklerinizi kullanmalı ve gelişim göstermelisiniz. Farklı, daha önce denenmemiş ve ilginç konularla ilgilenmek sizin elinizde olacak. Özgüveninizin artacağı bir yıldayız. İş arkadaşlarınız, üstleriniz ya da altınızda çalışan kişilerle daha paylaşımcı olmaya çalışmalısınız. Uranüs, 2015 yılında hem olumlu hem de olumsuz yönleriyle burcunuzu etkileyecek.

Özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında hem Satürn hem de Uranüs iş hayatınızda sizi daha fazla sıkıştırıyor olacak. Sorumluluklarınızın arttığını göreceksiniz ve ayrıca yeniliklerin de peşinde olacaksınız. Sorumluluklarınızın artması, daha yoğun ve daha fazla hizmet etmenize neden olabilir. Özel hayatınız ve iş hayatınız gergin geçecek, dikkatli olmanızda yarar var. Temmuz ve Ağustos aylarında sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Tansiyonunuz size sıkıntı yaratabilir.

Sevgili Akrep burcu, 2015 yılında hayatınız bambaşka noktalara doğru ilerleyebilir. Artık daha sabırlı olacak ve kısıtlanacaksınız. Belki de hayatınızdan ders çıkaracağınız bir dönemdesiniz. Yaşantınızın bazı bölümlerinde temizlenmeler yaşanacak. Bu nedenle daha fazla oturaklaşacaksınız. Sizin için eski olan her şey hayatınızdan çıkacak, yeniliklerle karşılaşacak ve fazlasıyla arayış içerisinde olacaksınız. Şartları fazla zorlamayın, karşılaştığınız fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Yeni ve önemli değişimler olacak ancak çok fazla köklü değişimlere de istekli davranmayın. İç sesinizi dinleyin. Bu zamana kadar ne kazandınız, ne kaybettiniz bunların hesaplamasını yapın. Başarısız olduğunuz durumlardan kaçmak yerine onlarla yüzleşmeye çalışın. Hataları tekrarlamak istemiyorsanız, bunları yapmalısınız. Sağlığınızı da, ruhsal açıdan en iyi seviyelerde tutmalısınız.

2015 yılında dönem dönem sizden kaynaklı olmayan gelişmeler yaşanacak ve bu durum canınızın sıkılmasına neden olabilir. Kontrolünüz dışında gelişebilecek şartlara hazırlıklı olmalısınız. Bu durum iş, aşk, aile veya eğitim hayatınızda gerçekleşebilir. Ailenizin onaylamadığı gizli bir ilişkiyi yürütüyorsanız daha endişeli ve daha korkak olabilirsiniz. Yanlış seçimler yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Hem aşırı kontrolcü hem de aşırı baskıcısınız. Bu tarz yaklaşımlarınızı bir şekilde ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. 2015 yılında her ne olursa olsun sabırlı olmayı öğreneceksiniz. Özellikle kariyeriniz açısından önemli değerlendirmeler yapacaksınız.

Sevgili Akrep burcu, 2015 yılında bir diğer önemli gelişme de Plüton'un etkisi olacak. Aldığınız etkiler sonucunda ikili ilişkilerinizde daha güçlü olacaksınız. İletişim seviyeniz artacak, daha etkileyici sözler kullanacak ve çevrenizi genişletebileceksiniz. Olayları anlama yeteneğiniz en yüksek seviyelere ulaşacak. Bu yönünüz, özellikle eğitim konularında size fazlasıyla getiriler sağlayabilir. Hem düşüncelerinizi hem de edindiğiniz bilgileri daha rahat bir şekilde hayata geçirebileceksiniz.

2015 yılında, kardeşi olan Akrep burcu insanları, kardeşleriyle olan ilişkilerinde değişim yaşayabilir. Kardeşlerinizden kaynaklanabilecek zorluklara karşı hazırlıklı olmalısınız ya da tam tersi getireceği güzelliklere. Aile içindeki sorumluluklarınız artacak ve sürekli olarak mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Yine bu yıl içerisinde rekabetçi olmanızı gerektirebilecek gelişmeler yaşanabilir. Eğitim hayatına devam eden Akrepler, bu yıl içerisinde sıradan gelişmelerden olabildiğince uzak durmaya çalışacak. Yeni bilgiler edinmek isteyecek, sürekli olarak arayış içerisinde olacaksınız. 2015 yılında her türlü gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Akrep Burcu 2015 Falı. Akrep Burcu 2015. 2015 Akrep Burcu Fal.