Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Balık Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Balık Falı

Balık Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Balık Burcu

Burcunuzu yöneten Neptün, uzun süredir Kova burcundaki konumunu hala korumakta. Uzun süredir burada olmasından dolayı artık gücünün farkındasınızdır. Neptün'ün bu konumu ile birlikte bir süredir değer verdiklerinizi ve manevi değerlerinizi sorguluyor olabilirsiniz. Bu durum devam edecek. 2014 yılında iç dünyanızla daha çok ilgilenebilirsiniz. Hislerinize daha çok önem veriyorsunuz.

Uzun süredir Güneş'inizle birlikte olan Uranüs, beklenmedik değişimleri, sınırları yok etmeyi ve yeni fırsatlar yaratmayı temsil eder. Bu konumla beraber ev değişimi, bitmesi gereken ama aslında bir süredir devam eden birlikteliklerin sonlanması, kariyer alanında yenilikler, heyecan verici değişikler yaşanabilir. Bu zamana kadar birlikteliğiniz sorunlu ise, Uranüs bu durumu değiştirecek. Fırtınalar yaşanabilir. Bu zamanları iyi atlatabilmek için sakin olmalı ve değişime açık olmalısınız.

Güneşinizle uyumlu açıda ve uzun süredir Yengeç burcunda olan Satürn, hayatınızdaki birçok alanda kolaylama sağlamakta. Duygularınız kullanmakta daha iyi olacaksınız. Bu transit sırasında, aileniz veya yakın akrabalarınızla ilişkileriniz daha yoğun yaşanabilir. Var olan sorumluluğunuzda artış olabilir. Yaşı sizden daha büyük, olgun kişilere aşık olabilirsiniz. Sadece eğlenmek için yaptığınız birçok şeyi artık daha ciddiye alabilirsiniz. Kafanıza daha çok takarak eğlenmeyi bile unutabilirsiniz.

Temmuz ayında Satürn, uzun süredir ilk kez Aslan burcuna geçecek ve burada 2016 yılına kadar kalacak. Bu transit, günlük rutin işlerinizi sağlamlaştırabilir. Bunun haricinde sorumluluklarınıza yenilerini ekler. Satürn, dişleri ve kemikleri yönettiğinden dolayı bu dönemde dişçiye gidebilir, kemik ağrıları çekebilirsiniz. Kalsiyum açısından zengin yiyecekleri tercih edin.

Burcunuzu yöneten ikinci gezegen olan Jüpiter Terazi burcunda, sekizinci evinizde. Bu transit sayesinde diğer insanların kaynaklarını daha rahat kullanabilirsiniz. Kredi almanız kolaylaşabilir. Eşinizin ya da sevgilinizin maaşında artış olabilir, terfi alabilir. Çevrenizdeki insanlar sahip oldukları şeyleri sizinle paylaşmak isteyebilir.

Jüpiter Ekim ayında Akrep burcuna, dokuzuncu evinize doğru harekete geçecek. Bu transit yayımlama işinde size birçok fırsatı beraberinde getirecek. Şansınız artıyor. Yurtdışına yolculuk yapabilir, bakış açınızda değişim olabilir.

Romantizm ve duygusal açıdan iyi geçecek dönemler, Şubat - Mart ayları ve Haziran ayları. Bunun haricinde Haziran ayında yaşanacak olan bir birliktelik daha çok eğlence üzerine kurulu olacaktır.

2014 Yılında üç kez gerileyecek olan Merkür, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Balık Burcu 2014 Falı. Balık Burcu 2014. 2014 Balık Burcu Fal.