Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Oğlak Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Oğlak Falı

Oğlak Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Oğlak Burcu

Burcunuzu yöneten Satürn, 2014 yılında Temmuz ayına kadar Yengeç burcunda, yedinci evinizde konumunu koruyor. Temmuz ayının ortalarında ise Satürn Aslan burcuna, sekizinci evinize hareketine başlayacak. Yengeç burcunda olan Satürn, birlikteliklerinizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir ya da kendinizden yaş olarak büyük birisine ilgi duyabilirsiniz. Bunun haricinde birlikteliğinizde veya iş hayatınızda almanız gereken sorumluluktan daha fazlasını alabilirsiniz. Bu saydıklarımızdan birini yaşayabilir hatta Satürn'ün etkisi sert olursa hepsini yaşayabilirsiniz. Bunlar, 2014 yılının Temmuz ayına kadar dönemde yaşamınızda neler olacağıyla ilgili olacak.

Temmuz ayının ortalarından sonra Aslan burcuna geçecek olan Satürn, maddi konularda hem kişisel hem de ortalık gibi durumlarda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Eşiniz iş değişikliği yapabilir, istifa edebilir, işten çıkarılabilir. Kredi almak istiyorsanız bu konuda da sorunlar yaşanabilir.

Jüpiter, Satürn'ün bu olumsuz etkilerini dengelemek adına Kasım ayının başlarına kadar Terazi burcuna, onuncu evinize geçiyor. Jüpiter'in bu konumu meslek hayatınızda başarılı olmanızı sağlayabilir. Farklı ülkelere sık sık yolculuklar yapabilirsiniz. Dünya görüşünüz ve düşünceleriniz meslek hayatınızla uyumlu olarak başarıyı getirebilir. İnançlarınızda güçlenecek.

Jüpiter, Ekim ayında on birinci eviniz olan Akrep burcuna geçiyor. Bu konumda 2015 yılına kadar duracak. Bu geçiş sırasında hayallerinizde ve hedeflerinizde aynı zamanda isteklerinizde artış olabilir. Aynı zamanda Jüpiter'in bu konumu arkadaşlarınızla ve birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla iletişiminizi kuvvetlendirecek. Yurt dışında yaşamakta olan bir kişiyle arkadaş olabilir ve bu durum hayatınızda önemli başlangıçları da beraberinde getirebilir.

Beklenmedik değişimleri temsil eden Uranüs, 2014 yılının sonlarına kadar Balık burcunda, üçüncü evinizde olacak. Uranüs'ün bu konumu, aile konularında ve yakın akraba ilişkilerinde öngörülemeyen değişimleri beraberinde getirebilir. Sizi çok şaşırtacak, daha önce bilmediğiniz birtakım şeyler öğrenebilirsiniz. Zekayı, özgürlük duygusunu ve sezgisel duyguları temsil eden Uranüs sayesinde bu yıl saydıklarımız konusunda özellikleriniz sık sık ortaya çıkacak.

Aşk açısından iyi geçebilecek dönemler ise Ocak - Şubat - Mart ve Kasım - Aralık arası. Bunun nedeni ise, Mars ya da Venüs'ün burcunuzda bulunacak olması.

2014 Yılında üç kez gerileyecek olan Merkür, dikkatli olmanızı gerektirir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Oğlak Burcu 2014 Falı. Oğlak Burcu 2014. 2014 Oğlak Burcu Fal.