Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/siteler/gunlukfal.gen.tr/2014-fali/goster.php on line 2
Başak Burcu 2014 Falı Günlük Fal 2014 Başak Falı

Başak Burcu 2014 Falı

Burçlar 2014 Falı Başak Burcu

2014 senesi yaşamınızda her türlü değişikliğin, yenilenmenin olacağı bir sene. Bu değişimler kariyer alanında, birliktelik alanında olabilir. Yeni bir birlikteliğe başlayabilir ya da sonlandırabilirsiniz. Hangisinin olacağı ise tamamen neye odaklandığınıza bağlı.

2014 yılının başlarında Terazi burcunda, ikinci evinizde olan Jüpiter, maddiyat konularında ve bireysel konularda pozitif etkiye sahip olacak. Maddi konularda güçlenebilir ve yeni yollar keşfedebilirsiniz. Bu dönemde maaşınızda yüksek artış, ikramiye söz konusu. Kariyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Terazi burcunda olan Jüpiter’in konumu özellikle yayıncılık alanında kariyer yapanların oldukça işine yarayacak.

Jüpiter, Ekim ayında Akrep burcuna, üçüncü evinize giriyor. Üçüncü ev, ailesel konuları, akrabaları ve iletişimi yönetir. Bunların içinde seyahatte bulunuyor. Bu dönemde, saydığımız alanlarda başarılı olabilirsiniz.

Pluto, çok uzun süredir Yay burcunda, dördüncü evinizde bulunmakta. Pluto’nun bu geçişi sırasında ev değişikliği, aile içinde olumlu ya da olumsuz olaylar, yeni bir çocuk, hastalık veya ölüm yaşanabilir.

Kova burcunda, altıncı evinizde uzun süredir bulunan Neptün, kariyer ve meslek yaşantınızda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Çalıştığınız alanda yaşananları yanlış yorumlayabilirsiniz. Neptün, sağlık ile ilgili konuları da yönetmekte, bu yıl sağlık sorunu yaşarsanız asla bir doktorun söylediği ile hareket etmemeye özen gösterin. Tedavi sürecinde alternatif yollar deneyin.

Uranüs, Balık burcunda, yedinci evinizdeki konumunu uzun yıllardır korumakta. Bu konumda Güneşinizle zıt durumda. Kişiliğiniz ön plana çıkacak. Anne veya baba, eş ya da sevgililik haricinde kişiliğiniz ne durumda? Özgürlük burada ön plana çıkıyor. Bu geçiş sırasında rahatlamalısınız. Farklı bakış açılarına sahip olmalı, değişikliğe açık ve sakin olmalısınız.

2014 yılında Satürn, Temmuz ayına kadar Yengeç burcunda, on birinci evinizde. Hedeflerinizde ve isteklerinizde, istediğinize sahip oluyorsunuz. Artık hayalleriniz gerçekleşmek üzere. Grupsal aktivitelerde, çalışmalarda yeteneğiniz üst seviyede. Ama Temmuz ayında Satürn Aslan burcuna, on ikinci evinize giriyor. Bu dönemden sonra geride bıraktığınız, çözüme kavuşmamış sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Ya da içinizde takıntılı olduğunuz sorunlar olabilir.

Burcunuzu yöneten Merkür'ün geri gidişleri sırasında dikkatli olmanız gerekir. Önemli imzalar atarken dikkatli olmalı, sözleşmeleri iyi incelemeli ve uzun yola çıkmamaya özen göstermelisiniz. İletişim kuracağınız kişilerle anlaşabildiğinize dikkat edin. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin. Merkür'ün geri gidişte olacağı tarihler ise, Mart - Nisan, Temmuz - Ağustos, Kasım - Aralık.

Başak Burcu 2014 Falı. Başak Burcu 2014. 2014 Başak Burcu Fal.